Επιλογή Σελίδας



Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής Pick ‘N’ Roll θα είναι την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο άσος του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Βεζένκοφ (20:00, Cosmote Sport 4HD). Λίγες μέρες μετά το ρεκόρ καριέρας του στην Ευρωλίγκα, με 20 πόντους απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» θα μιλήσει στον Βασίλη Σκουντή για τη δεύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό, αλλά και για την επανασύνδεσή του με τον παλιό του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Το πρόγραμμα της εκπομπής αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει στα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα παρκέ. Ειδικότερα, ο σπουδαίος διεθνής άσος, Νίκος Ζήσης που επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από δεκαπέντε χρόνια δράσης σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, εξηγεί στον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο τους λόγους της επιστροφής του στους κιτρινόμαυρους, αλλά και όλο το παρασκήνιο της μετακίνησής του από την Μπανταλόνα. Ο Αμερικανός σέντερ της Μπάγερν Μονάχου και πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γκρεγκ Μονρό σχολιάζει στον Άρη Μπάρκα την εργατικότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ της Λάρισας, Μπράντον Ρας σε συνέντευξή του στον Κώστα Κατέβα αναφέρεται στην μέχρι τώρα πορεία του, στην κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων στο ΝΒΑ και στο NCAA, αλλά και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Με αφορμή τα 60α γενέθλια του Ντομινίκ Ουίλκινς, το Pick ‘N’ Roll έχει ετοιμάσει και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον θρύλο του NBA.

Τέλος, οι συνδρομητές θα ενημερωθούν, όπως κάθε εβδομάδα, για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα παρκέ του NBA, μαζί με τα κατορθώματα του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Χρήστος Μαρμαρινός, θα αναλύσει μέσω γραφικών το παιχνίδι του κορυφαίου Λε Μπρον Τζέιμς, αλλά και τις μοναδικές αθλητικές ικανότητες του Ζάιον Ουίλιαμσον ενόψει της πρώτης του συμμετοχής στην κανονική περίοδο με την φανέλα των Πέλικανς. 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This