Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από τους Ίκαρους Γιαννιτσών Rolloplast με 100-48, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο ΓΑΣ Αλεξάνδρεια.

Το κείμενο:

“Ήττα από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο!

Για ακόμη ένα παιχνίδι η αντρική μας πλήρωσε τον μεγάλο αριθμό απουσιών της (επτά συνολικά: Πουρλιοτόπουλος, Παπαγερίδης, Πάπου, Γιοβανόπουλος Δ., Γιοβανόπουλος Φ., Καραγιάννης, Κατσανεβάκης) και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του σαραντάλεπτου να ακολουθήσει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης που πέτυχαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών!

Το παιχνίδι από την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι με το πόδι πατημένο στο γκάζι διεύρυναν συνεχώς την διαφορά!

Οφείλουμε να συγχαρούμε και να αναγνωρίσουμε την ποιότητα των αντιπάλων μας, καθώς στις δύο τουλάχιστον μεταξύ μας αναμετρήσεις απέδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δικαίως κατέχουν την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αποτελούν ακλόνητο φαβορί για την διεκδίκηση μίας θέσης στον τελικό των play offs!

Από μεριά κρατάμε ως θετικά σημεία της αναμέτρησης την αγωνιστικότητα του συνόλου μας, έστω και κατά διαστήματα και κυρίως το γεγονός της αξιοποίησης πολλών νεαρών παιχτών από το παιδικό και εφηβικό μας τμήμα!

Πλέον το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο επόμενο εντός έδρας ματς με αντίπαλο την ΚουΠα Κιλκίς (ΔΑΚ Μελίκης, Σάββατο 25/01)!

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Παπαγεωργίου

Δεκάλεπτα: 32-17, 60-28 (ημιχ.), 80-45, 100-48 (τελ.)

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια (Τσάτσας): Οικονομόπουλος 2, Καρκάρας 23, Παντοφλίδης 13(1), Παπαδόπουλος, Προϊος Α. 2, Πουαρίδης 2, Κυριακού 2, Μουλγκέτσι, Μπαλτάς, Χρυσικός 2, Πρόϊος Δ., Τζιντζόγλου 2″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This