Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Γαλλία, με τους ημιτελικούς του Coupe de la Ligue να κλέβουν την παράσταση σήμερα και αύριο. Απόψε, σε μια πολύ αμφίρροπη μάχη, Lyon και Lille διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Olympique Lyonnais – Lille OSC     @ Groupama Stadium, Lyon

Μονή αναμέτρηση που οδηγεί στον τελικό της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά δεν υπάρχει παράταση, μόνο η διαδικασία των πέναλτι.

Αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, που δίνει το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Stade de France. Οι αποψινοί γηπεδούχοι βρίσκονται εδώ μετά την άνετη εντός έδρας νίκη επί της Amiens την ώρα που η Lille δυσκολεύτηκε απέναντι στην (έτσι κι αλλιώς μέτρια εκτός έδρας) Brest και χρειάστηκε δύο γκολ στο 2ο ημίχρονο, αφού αγωνίστηκε σε όλο αυτό το διάστημα με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από επιτυχημένα αποτελέσματα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Στη φάση των 16 ζευγαριών του Coupe de France, η μεν Lyon έκανε ένα σούπερ παιχνίδι επικρατώντας με 4-3 της Nantes, έστω και αν έκανε τα εύκολα-δύσκολα αφού προηγήθηκε 3-1 στο ημίχρονο και 4-1 λίγο αργότερα. Αντίθετα, η Lille πέτυχε μια στεγνή και επαγγελματική νίκη με 2-0 (με γκολ στο 70′ και το 90+2′) επί της ερασιτεχνικής Gonfreville.

Βίοι αντίθετοι στο πρωτάθλημα. Η Lyon επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Bordeaux με ανατροπή από το 1-0 του ημιχρόνου, την ώρα που η Lille δεν κατάφερε να σκοράρει στην έδρα της Dijon που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 21′. Οχι μόνο αυτό, αλλά δέχθηκε και γκολ στις αρχές της επανάληψης, γκολ που έμελλε να σφραγίσει και το τελικό αποτέλεσμα.

Σχεδόν ισάξιες ομάδες και οι δύο σε ένα 90λεπτο (ίσως και παραπάνω) που θα βγάλουν χαρακτήρα. Αμφότερες θα επιδιώξουν να βρεθούν κόντρα στην Paris St.Germain στον τελικό (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Οι άμυνες δεν πείθουν ιδιαίτερα και το αμφίσκορο αποτέλεσμα μοιάζει πολύ πιθανό.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/2 Finale)
22:10 Olympique Lyonnais – Lille OSC Goal/Goal (1.84) 2-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This