Επιλογή Σελίδας


Ο Απόστολος Στύλος θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕ Καρίτσας. Ο Κατερινιώτης τεχνικός είναι το πρόσωπο στο οποίο κατέληξε η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” για να του αναθέσει το “τιμόνι” της ομάδας μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ζιώγα. Ο Στύλος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στον Πιερικό, αποχωρώντας από τον πάγκο μετά την ήττα της 6ης αγωνιστικής από την ΑΕ Καρίτσας. Άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού των Καριτσιωτών θα είναι ο Γιώργος Μπουτογιάννης.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Απόστολο Στύλο. 

Ο έμπειρος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα μας για να την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς, δηλαδή την κατάκτηση της 2ης θέσης και την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας. Ο Αποστολής έχει μεγάλη εμπειρία από τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ενδεικτικά, υπήρξε προπονητής στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στην Πύδνα Κίτρους, στην Ελπίδα Σκουτάρεως και στον Αιολικό Μυτιλήνης. Τη φετινή χρονιά ξεκίνησε στον Πιερικό.

Επιπλέον, η Α.Ε. Καρίτσας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπουτογιάννη Γιώργο, στη θέση του άμεσου συνεργάτη του κ. Στύλου, κατόπιν εισήγησης του προπονητή.

Ο Γιώργος αποτελεί μέλος της οικογένειας της Α.Ε. Καρίτσας, έχοντας διατελέσει παίκτης και αρχηγός της ομάδας μας στο παρελθόν και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει τον Αποστόλη και το Γιώργο στη μεγάλη οικογένειά της και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 
Με εκτίμηση, 
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 
της Α.Ε. Καρίτσας 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This