Επιλογή Σελίδας



Την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή έως τώρα καθώς και σε κάποια από τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, έχει ο προπονητής του Πιερικού, Σάκης Παπαβασιλείου, στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Αετό Καταλωνίων, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας που θα διεξαχθεί στις 15.00 της Τετάρτης στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Ο Κατερινιώτης προπονητής δεν υπολογίζει στον Νίκιτς που τραυματίστηκε στο κεφάλι στην εκτός έδρας ισοπαλία της Κυριακής απέναντι στον Αλμυρό, καθώς και στους τραυματίες Μπουζούκη και Αλεξιάδη. Επίσης, απών θα είναι σίγουρα και ο Καρτσαμπάς που έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη φανέλα του Πιερικού από το ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Δία Δίου.

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Αλμυρό, επιστρέφει ο Μπενίσκος που εξέτισε την ποινή του από κίτρινες κάρτες ενώ ο Μακρής είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, μιας και οι επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε θα τον κρατήσουν εκτός από τα δυο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος (στο Κύπελλο μπορούν να “ξεχρεωθούν” ποινές μόνο από κόκκινες κάρτες). 

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές εν όψει του αγώνα με τον Αετό είναι οι: Γουναρίδης, Παπατολίκας, Μπαλάφας, Χαρτσιάς, Β. Τουλίκας, Τοπαλίδης, Ιβανίδης, Παντζιάλας, Τακίδης, Γιαλαμίδης, Μακρής, Κριεμάντι, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Γ. Τουλίκας, Ίτσιος, Παπαδόπουλος, Σαχινίδης, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος, Περογαμβράκης, Μητακίδης, Δημηνάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This