Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Μεγάλη αναμέτρηση η χθεσινή, όπως ακριβώς την περιμέναμε, με τη Lyon να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό. Περιμένει ήδη την ομάδα που θα επικρατήσει στη σημερινή μάχη ανάμεσα στη γηπεδούχο Reims και την Paris Saint-Germain. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Stade de Reims – Paris Saint-Germain    @ Stade Auguste-Delaune, Reims

Ημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Γαλλίας στην τελευταία σεζόν διεξαγωγής του. Νοκ άουτ ματς, δεν υπάρχει παράταση, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

Η γηπεδούχος Reims βρίσκεται στα ημιτελικά μετά την επικράτησή της επί της κατόχου Strasbourg, στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας. Αντίθετα, η Paris St.Germain πέρασε με άνεση το εμπόδιο της St.Etienne (6-1) σε ένα ματς-γιορτή βάσει της εξέλιξής της, σε μια παράσταση για ένα ρόλο.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, αφού είχαν αποκλειστεί στο θεσμό του Κυπέλλου (στο πρώτο ματς του 2020 από τη Monaco). Την περασμένη Κυριακή, στην αγγαρεία κόντρα στη Lorient επικράτησε με τα χίλια ζόρια με 1-0 παίζοντας με περισσότερες από… μια 11αδα απουσίες.

Αναμέτρηση με αντικειμενικό φαβορί, τουλάχιστον στη θεωρία, αφού οι Παριζιάνοι του Thomes Tuchel πάνε τραίνο σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς αμφιβολία το διπλό, αλλά δεν παίζεται σε τόσο χαμηλή απόδοση, εναλλακτικά θα πάμε στα 2-4 γκολ.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Coupe de la Ligue (1/2 finale)
22:00 Stade de Reims – Paris St.Germain 2- 4 Goals (1.55) 0-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This