Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Ligue 1 με μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Κυανή Ακτή. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

OGC Nice – Stade Rennais FC     @ Allianz Riviera, Nice

Η γηπεδούχος Nice του Patrick Vieira προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση επί του Red Star για το Coupe de France (2-1). Αποτελεσματική στις λίγες επιθετικές εξάρσεις, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε ματς που έπαιξε με βασικούς. Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Lyon, όπου θα αντιμετωπίσει 2 φορές σε διάστημα μόλις 3 ημερών. Τρέχει αήττητο 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη η Rennes του Julien Stephan μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Nimes (0-1) πριν 10 μέρες, που τη διατήρησε με άνεση στην 3η θέση, επικράτησε και της ερασιτεχνικής Consolat για το Coupe de France (0-2) όπου θα την περιμένει μεσοβδόμαδα η Angers στη μάχη της Βρετάνης. Βρήκε την αμυντική της ισορροπία (1 γκολ παθητικό σε 5 ματς) και βλέπει τη βαθμολογία από την 3η θέση. Προέρχεται από 6 νίκες και 1 ήττα εδώ και ενάμιση μήνα.

Σε καλύτερο φεγγάρι η Rennes εδώ και ένα πλέον μήνα, όμως η Nice εντός έδρας παρουσιάζεται δυνατή και θα είναι σκληρό καρύδι. Αμφίρροπο ματς, φτιαγμένο για γκολ. Με καλή εναλλακτική το goal/goal, θα πάμε στη βασική επιλογή των 2-3 γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J21)
21:45 OGC Nice – Stade Rennais FC 2 – 3 Goals (2.00) 1-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This