Επιλογή Σελίδας



Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του Νικολάου Πάτα του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση ΠΑΕ Απόλλων Πόντου την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμόν 175/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 435/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δέχεται την αίτηση του Ιωάννη Ιωάννου του Αθανασίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμόν 174/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 431/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δέχεται την αίτηση του Σπυρίδωνα Σπίνουλα του Γεωργίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση ΠΑΕ  ΑΟ Κασσιόπη την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμόν 176/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 432/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δέχεται την αίτηση του Δημητρίου Τσακμάκη του Ιωάννη, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση ΠΑΕ Πλατανιάς ΑΟ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμόν 167/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 404/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Δέχεται την αίτηση του Leandro Sales de Santana του Vladimir, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ρυθμίζει την καταβολή της οφειλής της καθής ΠΑΕ Λάρισας, εκ συνολικού ποσού €72.800,00, σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, ποσού €14.560,00 εκάστης, πλέον των νομίμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας τη δέκατη ημέρα από τη δημοσίευση της παρούσας και κάθε μιας εκ των επομένων τεσσάρων μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This