Επιλογή Σελίδας


Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε σήμερα στο τοπικό ντέρπι η ομάδα των Μετεώρων με 3-0 επί του Νεοχωρίου στο Δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας για τη 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Τα Μετέωρα ήταν καλύτερα στη μεγaλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τη μεγάλη νίκη. Σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η απόκρουση πέναλτι από τον τερματοφύλακα των Μετεώρων Ηρακλή Τοπουζλή, όταν το σκορ ήταν 2-0.

Οι φάσεις και τα γκολ

Στο 34′ ο Σαμούτης με προβολή άνοιξε το σκορ για τα Μετέωρα μετά από πάσα του Τσιαντούλα που μπήκε από πλάγια αριστερά της επίθεσης.

Στο 44′  ο Τσιαντουλας μπήκε πάλι από την ίδια πλευρά, έκανε την παράλληλη πάσα, αλλά δεν ακολούθησε κάποιος παίκτης των Μετεώρων τη φάση αυτή τη φορά.

Στο 67′ ο Δάσσιος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά της επίθεσης και ο Πολυζόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Στο 75΄ ο Πολυζόπουλος έβγαλε μπαλιά ακριβείας στον Ιωάννου εκείνος μπήκε στην περιοχή, αλλά έχασε τον βηματισμό του πιεζόμενος και δεν έκανε καλό σουτ.

Στο 76΄ ο Τοπουζλής απέκρουσε πέναλτι που έκανε νωρίτερα ο Μπέτσας.

Δύο καλά σουτ του Ιωάννου στο 80΄ και στο 82΄ πέρασαν άουτ.

Σουτ του Διβανέ στο 84΄ απέκρουσε σωτήρια ο Τοπουζλής.

Στο 89΄ ο Δάσσιος έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση, πλάσαρε εύστοχα κι έκανε το 3-0.

Μετέωρα ΑΣ: Τοπουζλής, Μπέτσας, Δάσσιος, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Παπαευθυμίου, Λουκάς, Πολυζόπουλος (85′ Περέιρα), Σαμούτης (54′ Νικλητσιώτης), Τσιαντούλας (88′ Γρηγορίου), Ιωάννου (90′ Χριστοδουλόπουλος).

Διγενής Νεοχωρίου: Ψωμιάδης, Μανώλης (46′ Αυγουστάτος), Τσιγαρίδας (46′ Ε. Αλεξίου), Μωραΐτης, Γούτσιος, Μακρής, Α. Τεντολούρης (61′ Δ. Αλεξίου), Γκαντιάς (66′ Λαγκαδινός), Κοντογεώργος, Δ. Τεντολούρης, Διβανές.

Πηγή: Τα Μετέωρα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This