Επιλογή Σελίδας


Δύσκολη νίκη για τον Θησέα επί της Αταλάντης με 2-1 στην έδρα του, με τους Αγριώτες να προηγούνται δύο φορές, αλλά να αναγκάζονται κι αφού είχε διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα να αγωνιστούν με αριθμητικό με μειονέκτημα λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Σιώμου για αρκετή ώρα.

Ο Θησέας κατέβηκε με τριάδα στην άμυνα τους Γαλανόπουλο, Μπόρα και Νιαώτη, δεξιά και αριστερά όλη την πλευρά ανέλαβαν Γ. Κυρίτσης και Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε, ενώ μοναδικός κλασικός αμυντικός μέσος ήταν ο Κοτζαθανάσης, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τους Πέτση και Ιωαννίδη. Το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Σιώμος και Βλάχος.

Στο 5’ μετά από κάθετη πάσα του Κοτζαθανάση, ο Σιώμος πλάσαρε κάτω από τα πόδια του αντίπαλου  τερματοφύλακα και έκανε το 1-0, ενώ στο 16’ συρτό σουτ του ίδιου παίκτη εντός περιοχής, αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον πορτιέρε της Αταλάντης, ο οποίος ενήργησε θετικά και στο 32’ στο σουτ του Ιωαννίδη, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση της άμυνας έπειτα από στημένη φάση. Στο επόμενο λεπτό η Αταλάντη έβγαλε την αντεπίθεση, που κατέληξε σε γκολ με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, για να γίνει έτσι το 1-1.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο γκολκήπερ της Αταλάντης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Πέτση μετά από συρτή σέντρα του Σιώμου, ενώ στο 59’ δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Πέτση από αντίπαλο εντός περιοχής, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοτζαθανάσης, γράφοντας το τελικό 2-1.

Από το 67’ ο Θησέας αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σιώμος, ο οποίος απώθησε αντίπαλο, που κατά τους ανθρώπους του Θησέα είχε υπερβολική αντίδραση, ενώ πιο μπροστά είχε σχίσει τη φανέλα του επιθετικού των πρασίνων.

Με δέκα παίκτες ο Θησέας ήταν φυσιολογικό να διαφυλάξει τα νώτα του, κάτι που κατάφερε καλά και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά κράτησε το υπέρ του σκορ και πανηγύρισε για όγδοη φορά στο γήπεδό του για φέτος.

Αρνητικό για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη εκτός της κόκκινης στον Σιώμο, ο τραυματισμός του Κεφαλά, που στο 43’ συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Γαλανόπουλο και έκανε ράμματα, αφήνοντας τη θέση του στον Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε.

Θησέας Αγριάς: Κεφαλάς (43’ λ. τρ. Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε), Κυρίτσης Γ., Γαλανόπουλος (55’ Ιακωβίδης), Μπόρας, Νιαώτης, Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε (46’ Διαμαντόπουλος), Κοτζαθανάσης, Πέτσης (87’ Ζαχαράκης), Ιωαννίδης, Σιώμος, Βλάχος.

Αταλάντη: Καπετάνος, Τσακανίκας( 71’ Μαργαρίτης), Α.Μαλισσόβας, Σαλιάι (71’ Πάππος), Μακρόπουλος, Λυτάκης, Λαμπρόπουλος( 68’ Αντωνίου), Κουτσούμπας, Δουβάρας, Κ.Μαλισσόβας, Κωστίκας( 75’ Χαϊκάλης).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This