Επιλογή Σελίδας


Του Χρήστου Γκατζούλη

Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρακλής Λάρισας την Κυριακή (26/1) κερδίζοντας στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ την Ποταμιά με το φτωχό πλην δίκαιο 1-0. Ο έμπειρος φορ Κακαβίτσης πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να ανεβάσουν στροφές και με κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα έπαιξαν όσο έπρεπε και πήραν άλλο ένα τρίποντο συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στο φετινό 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Έτσι λοιπόν βρίσκονται στην 3η θέση και ατενίζουν με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία. Ο Ηρακλής διατήρησε το αήττητο της έδρας (έξι νίκες, μία ισοπαλία) και παρότι υπήρχε αρκετή κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα έκανε το χρέος του.

Το συγκρότημα της Λάρισας έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αντίπαλο και έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. Σε κάθε περίπτωση ήταν μία δίκαιη νίκη που προστέθηκε στο ενεργητικό της ομάδας. Από την άλλη η Ποταμιά έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια παρά την καταδικαστική βαθμολογική θέση που βρίσκεται.

Στο 3’ ο Κακαβίτσης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έδιωξε ο τερματοφύλακας τον κίνδυνο. Στο 10’ σέντρα του Αθανασιά από δεξιά και ο Κακαβίτσης μέσα στην περιοχή με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, σε κόρνερ πάλι ο Ανδρούτσος. Στο 31’ ο Γιαννακόπουλος για την Ποταμιά έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 50’ ο ίδιος παίκτης έκανε το πλασέ από κοντά, έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαγιάννης.

Στο 62’ ο Χρηστίδης από αριστερά έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 75’ ο Μουξιός μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ η μπάλα στα χέρια του Ανδρούτσου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πέτσας που είχε βοηθούς τους κ.κ. Λεωνίδα και Σταφυλά (Τρικάλων).

Ηρακλής Λάρισας (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Αθανασιάς, Γιαννακόπουλος, Τάρτας, Ψωμολιάς, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (74΄Μουξιός), Μανιώτης, Κακαβίτσης (91΄Τσαπατόρης), Ζαφειρίου (84΄Νάστας), Γκιουεσάνης (90΄Φώτος).

ΑΟ Ποταμιάς (Γ. Φλωράκης): Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ξαγάρας, Γιαννακόπουλος (81΄Πλεξίδας), Κάτσιαρης, Μαντζιούτας (75΄λ.τ Μπόνιας), Λέρης, Μπούμπουρης (60΄Χρυσικός).

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This