Επιλογή Σελίδας


Χάρη σε ένα γκολ του Τροΐρη στο 19′ και άλλα δύο γκολ του Καραγκούνη στο 44′ και στο 78′ η ΑΕ Καρίτσας επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-1 στον Παλαμά απέναντι στον Ατρόμητο, για τη 17η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνική. Οι Θεσσαλοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 25′ με τον Κόκκινο. Έτσι, η “εποχή” Στύλου ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Πιερίας που έφτασε τους 29 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα, δείχνοντας ότι με εμφανίσεις ανάλογες της σημερινής στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση.

Η ΑΕ Καρίτσας άνοιξε το σκορ στο 19′ με κεφαλιά του Τροΐρη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1 στο 25′ με εκτέλεση φάουλ του Κόκκινου κι αφού η μπάλα χτύπησε στο τείχος και άλλαξε πορεία.

Στο 44′ ο Κυρτέγος έβγαλε με ωραία κάθετη πάσα τον Καραγκούνη τετ α τετ με τον Κούτσικο και ο παίκτης της ΑΕ Καρίτσας πλάσαρε με το αριστερό, κάνοντας το 1-2.

Το τελικό 1-3 έγινε στο 78′ όταν ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα κατέληξε στον Καραγκούνη που από κοντά την προώθησε στα δίχτυα, “σφραγίζοντας” το “διπλό” για την ομάδα της Πιερίας.

Στο 87′ μετά από μη τήρηση του fair play από πλευράς γηπεδούχων απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες με αποτέλεσμα να αντικρύσουν την κόκκινη κάρτα ο Εκίζογλου των γηπεδούχων και ο Ράντος των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντελέζος με βοηθούς τους Δεδικούση και Νάκα (ΕΠΣ Λάρισας)

Οι συνθέσεις των ομάδων 
Ατρόμητος Παλαμά (Τάκης Παραφέστας): Κούτσικος, Μπαντής, Λιάπης, Οικονόμου Χρ., Ζάρρας, Κόκκινος, Εκίζογλου, Μίχος, Αλεξόπουλος, Βαγγελάκος
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Ράντος, Λαζαρίδης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Γκίκα, Κυρτέγος, Αλεξίου.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Παπαγεωργίου, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Γαλάνης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This