Επιλογή Σελίδας


Χωρίς γκολ έληξε το σημερινό ματς (Κυριακή 26/1) στο στάδιο “Αθ., Ραγάζος” ανάμεσα στον ΓΣΑ και τον ΑΟ Σελλάνων, με τους γηπεδούχους να άξιζαν καλύτερου αποτελέσματος βάσει ευκαιριών που δημιούργησαν, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Αλέξης Κούρτογλου εμπιστεύτηκε τους 11 που ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Πιερικό αν και πολύ νωρίς, στο 7ο λεπτό, ο Γαρυφαλλόπουλος αντικατέστησε τον Ηλιόπουλο στην κορυφή της επίθεσης (λόγω θλάσης).

Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον ΓΣΑ: στα 30 δευτερόλεπτα, ο Βουρδάκης πέρασε την μπάλα στον Βαγενά, αυτός στον Ηλιόπουλο που πέρασε τον Σταυράκη και πλάσαρε από κοντά, με τον Καλφούντζο με τάκλιν να σώζει τον ΑΟ Σελλάνων απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Μακρινό σουτ του Δερμιτζάκη πέρασε λίγο άουτ (7’) κι ακολούθησαν δύο παρόμοιες φάσεις από στημένα: Ο Αγιασιώτης εκτέλεσε φάουλ και οι Κυριάκος, Ζαφειρίδης πήραν κεφαλιά που κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα, στο 10ο και 12ο λεπτό αντιστοίχως. Ωραίο σουτ του Γαρυφαλλόπουλου στο 19’ πέρασε άουτ και μετά ο ΓΣΑ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 26’ από προσπάθεια του Βαγενά, ο Δερμιτζάκης έβγαλε την ασίστ και ο Ζαφειρίδης αστόχησε από τη μικρή περιοχή. Στο επόμενο λεπτό, δεν βρήκε στόχο σουτ στην κίνηση του Γαρυφαλλόπουλου, περίπου από το ύψος του πέναλτι και αριστερά. Μετά το ημίωρο, οι φιλοξενούμενοι πήραν την εδαφική υπεροχή, ωστόσο στο α΄ μέρος δεν κατέγραψαν καμία ευκαιρία.

Στην επανάληψη, σέντρα-σουτ του Μπακρατσά μπλόκαρε ο Λέτσο, η μπάλα του έφυγε αλλά πρόλαβε να την καπακώσει προ του Κοντού (58’), μακρινό σουτ του Μπακρατσά έφυγε άουτ (60’) και στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης, ο ΓΣΑ πίεσε. Είχε εδαφική υπερ5οχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να την μετατρέψει σε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα μαρκάρισμα πάνω στον Βουρδάκη στο 75’ μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στο Βολιώτη επιθετικό για θέατρο. Ο Χολέβας έπαιξε στην επίθεση στα τελευταία λεπτά, τίποτα δεν άλλαξε και έμεινε το 0-0. Σημαντικός βαθμός κόντρα σε ομάδα που είναι ψηλά στην κατάταξη, όχι όμως αυτό που επιδίωκε ο ΓΣΑ από το σημερινό παιχνίδι κι άξιζε αν αναλογιστούμε τις αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες που απώλεσε στο πρώτο ημίχρονο.

Αλμυρός: Λέτσο, Λάμπος (64′ λ.τρ. Στογιανίδης), Αγγελής, Χολέβας, Κυριάκος, Ζαφειρίδης, Βουρδάκης, Αγιασιώτης, Ηλιόπουλος (7’ λ.τρ. Γαρυφαλλόπουλος), Δερμιτζάκης, Βαγενάς (77′ Καναβός).

ΑΟ Σελλάνων: Σταυράκης, Μπαλντάς (51’ λ.τρ. Μετούσι), Καλφούντζος (81′ λ.τρ. Καστελάνος), Κοντός, Τζέκος, Αρχοντής, Μπακρατσάς (77′ λ.τρ. Τζάγκας), Χάιδιαρης, Τζουμάκης, Μπιτέλης, Τζάνης.

Πηγή: Λαός του Αλμυρού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This