Επιλογή Σελίδας



Μεγάλη νίκη πανηγύρισε στο γήπεδό του ο ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-0 επί του Ταύρου Ελάφου, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, σε μία αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο με κορυφαία φάση το δοκάρι στο 13ο λεπτό και τους γηπεδούχους σαφώς βελτιωμένους στην επανάληψη (όπου η ομάδα του Ταύρου ουσιαστικά δεν υπήρχε), να πετυχαίνουν ακόμη τέσσερα τέρματα σχετικά εύκολα, το πρώτο στο 38ο λεπτό.
Ο ΠΑΟ, του Μηνά Ευαγγελόπουλου, με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 20 βαθμούς και αισιοδοξεί για την συνέχεια, ενώ ο Ταύρος του Γιώργου Μπανάβα παρέμεινε χαμηλά στην κατάταξη με 14 πόντους.
Φάσεις και γκολ
Στο 13΄ δυνατό σουτ φάουλ του Νίκου Σουρλόπουλου από καλή θέση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ν. Τζήκα.

Στο 16΄ σουτ του Αδάμου εντός περιοχής, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 36΄ από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζάχος, την κεφαλιά του Μακρή από θέση βολής την απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο νεαρός γκολκίπερ του Ταύρου Αμπατζής.
Στο 38΄ έπειτα από το φάουλ γέμισμα του Ιντρίζι, ο Γιάννης Αδάμος με κεφαλιά μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 55΄ ο Χρήστος Ζάχος με εξαιρετικό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Στο 70΄ ο Μιχάλης Μακρής πλάσαρε εύστοχα τον Αμπατζή γράφοντας το 3-0.
Στο 73΄ ο Ιντρίζι με πλασέ διεύρυνε το σκορ σε 4-0.
Στο 77΄ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ιντρίζι σε έξοχο σουτ με φάλτσα που επιχείρησε λίγο μέσα από την περιοχή διαμορφώθηκε το τελικό 5-0.

Εύκολο έργο είχε η διαιτησία του κ. Αναστάσιου Γιαμούζη, με βοηθούς τους κ.κ.  Ιωάννη Στύλο και Ιωάννη Καρασαρίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
 
ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς: Ν. Τζήκας, Λαζαρίδης, Αργύρης, Σ. Λαμογιάννης, Κότα, Κουτλουμπάσης (57΄ Δ.Φ. Τζήκας), Ιντρίζι, Γεωργίου (59΄ Γκόλιας), Αδάμος (79΄ Δ.Ν. Τζήκας), Ζάχος (75΄ Ζήσης), Μακρής.
Ταύρος Ελάφου: Αμπατζής, Γράψας, Μουσταφά (79΄ Η. Τσαουσίδης), Σαρηγιαννίδης, Κατανάς, Λιανός, Χ. Τσαπράνης, Μπομπόλης, Σουρλόπουλος (79΄ Γκανάς), Σαββίδης, Αλ. Τσαουσίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This