Επιλογή Σελίδας


Την εντυπωσιακή φετινή της πορεία συνέχισε για άλλη μια αγωνιστική η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 που με το ευρύ 0-3 έφυγε νικήτρια από το γήπεδο του Κορινού, επικρατώντας τον τοπικού Θερμαϊκού για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Δημήτρη Παπαγιαννούλη βρίσκεται πλέον μόνη της στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς ενώ ο Θερμαϊκός έμεινε στους 30 βαθμούς και την 5η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Νέας Ζωής ήταν ο Τσενικλής που σκόραρε και τα τρία γκολ της ομάδας του.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 2′ με μακρινό σουτ.

Στο 56′ ο Κατσιούλης επιχείρησε συρτή παράλληλη πάσα ο Τσενικλής με σουτ εν κινήσει επιχείρησε να σκοράρει, ο Τσιλιγκερίδης απέκρουσε όμως ο παίκτης των Ποντίων πήρε το ριμπάουντ και “έγραψε” το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 85′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσενικλή που πέτυχε το χατ τρικ.

Οι φιλοξενούμενοι από το 84′ αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αστ. Κατσούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Ντασιόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Τσιλιγκερίδης, Πολιτίδης, Πολυχρονιάδης, Νταντίνης (28′ Αστ. Κατσούλης), Αντωνιάδης, Αποστολίδης, Καραμανώλας, Σκαμπαρδώνης, Καραχαλίδης, Μυστρίδης, Ταγκαλίδης.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Τουλίκας, Λαμπίρης, Δεληγιάννης, Κυλώνης, Καρατζόγλου (67′ Σιδηρόπουλος), Τσενικλής (88′ Σταθακόπουλος), Η. Ρίζος (80′ Μυρωτής), Ιωσηφίδης, Αδαμόπουλος, Αθ. Κατσιούλης (75 Ξυδούς).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This