Επιλογή Σελίδας



Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παραμένει η 25η Μαρτίου που επιβλήθηκε με 2-1 του Καλλιθεακού Καλλιθέας, για τη 17η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 35 βαθμούς, παραμένοντας στο -2 από τον δεύτερο Αετό Καταλωνίων και στο -8 από τον πρωτοπόρο Πυδναϊκό ενώ οι Καλλιθεάτες έμειναν στους 27 βαθμούς και στην 6η θέση, αποκτώντας “συγκάτοικο” τον Αιγινιακό (στην ισοβαθμία υπερτερεί ο Αιγινιακός).

Ο Παπαδόπουλος στο 43′ με πλασέ άνοιξε το σκορ για την 25η Μαρτίου, “γράφοντας” το 1-0.

Ο Καλλιθεακός έφτασε στην ισοφάριση στο 63′ με κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Στο 89′ ο Κατσίμπουρας έβγαλε βαθιά μπαλιά την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Μαλιώρας, στέλνοντας με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Καρασκόρδα, χαρίζοντας το “τρίποντο” στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Πλόσκα και Γ. Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Γκεβρέκης, Ξενόπουλος (55′ Καραμπουλάκης), Σκαμπαρδώνης, Τασίδης, Κατσίμπουρας, Τσιντώτας (88′ Μουρατίδης), Τσιαμπέρας, Χασάπης (75′ Τζουκάν), Παπαδόπουλος, Πατσιοδήμος (60′ Φωκαΐδης), Μαλλιώρας.
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Καρασκόρδας, Κ. Μπαμπέτας (90′ Νούσκας), Μαυρόπουλος, Αλία, Λαζαρίδης, Χαρινός, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης, Κωστόπουλος (75′ Αλχαζίδης), Σπυριδωνίδης (40′ Τζιμίκας), Υφαντής (85′ Τουλίκας).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This