Επιλογή Σελίδας



Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου και τον Ατρόμητο Κατερίνης, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Μυλαύλακου έφτασε τους 30 βαθμούς, παραμένοντας στην 5η θέση του πίνακα ενώ ο Γεωργάκης Ολύμπιος έχει 18 βαθμούς, ευρισκόμενος στη 10η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32′ με τον Ζωγράφο να εκμεταλλεύεται το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Β. Σιώκα και να “γράφει” το 0-1 με ψύχραιμο πλασέ.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 85′ όταν ο Σάββας εκτέλεσε φάουλ και ο Καλαϊτζής με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Α. Ίτσιου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λαφατζής με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Β. Σιώκας, Γκίνας, Σάββας, Περδίκης, Ε. Μπαλαούρας (80′ Δ. Μπαλαούρας), Κ. Μπαλαούρας (46′ Νούλας), Πανωλής, Μπακούρας, Κ. Τσιμπούκας (90′ Γ. Ιτσιος), Τσιμήτρης, Καλαϊτζής.
Ατρόμητος Κατερίνης: Α. Ίτσιος, Σατσίδης, Πανανός (46′ Βασιουρής), Παπείρας, Σέου, Καπασακαλίδης, Ζωγράφος (68′ Τσιρακίδης), Ζεγγελίδης, Λίττας (85′ Κόντης), Παπαδόπουλος, Σιώκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This