Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

To κυρίως μενού της 21ης αγωνιστικής εξελίσσεται απόψε με έξι σπουδαίες αναμετρήσεις, σε κορυφή και τον βυθό της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Αυλαία από τη Μασσαλία όπου η ομάδα του Andre Villas Boas με εξαιρετικό σερί 9 νικών σε 11 ματς υποδέχεται την Angers, που δεν δείχνει κάτι το σημαντικό εκτός έδρας. Φαβορί οι γηπεδούχοι αλλά με απουσίες όπως αυτή του Dmitri Payet που μετρά 8 γκολ και περισσότερες ασίστ στη φετινή σαιζόν. Παράδοση με γκολ εκατέρωθεν την οποία θα ακολουθήσουμε όπως και στο ματς ανάμεσα στη Montpellier και τη Dijon. Δέκα σερί goal/goal και στις δύο έδρες, ενώ οι γηπεδούχοι προσφέρονται ως ακλόνητο φαβορί και στις αποδόσεις.

Μια δυάδα με γκολ για τη συνέχεια, στα ματς του Πριγκιπάτου και της Βρετάνης. Monaco και Strasbourg έχουν σε καλό φεγγάρι τις επιθέσεις τους (αν και απόντες οι Balde και Slimani) και αναμένουμε αρκετά γκολ -ίσως και από τις δύο ομάδες. Αντίθετα, σε μέτρια κατάσταση βρίσκονται Brest και Amiens που όμως χρειάζονται άμεσα τους βαθμούς. Πολλή ισοπαλία σε αυτό το ματς, θα πάμε στη βασική επιλογή του under.

Κλείνουμε το σημερινό πρόγραμμα με δύο άσους, οι οποίοι έχουν πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης βάσει παράδοσης και ποιότητας. Επιστροφή πολλών τραυματιών στη Saint-Etienne που είναι καλύτερη από τη Nimes, η οποία παραπαίει φέτος. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε πιο ψηλά τον άσο που -τουλάχιστον στη θεωρία- έχει τον πρώτο λόγο. Το ίδιο βλέπουμε και στο ματς μεταξύ της Reims και της Metz. Από συνεχόμενα ματς οι γηπεδούχοι (αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από την Paris St.Germain στον ημιτελικό του Coupe de la Ligue), κάτι που θα τους έχει φέρει κόπωση, όμως ακόμη κι έτσι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J21)
18:30 Olympique de Marseille – Angers SCO Goal/Goal (1.93) 0-0 FT
21:00 Stade Brestois 29 – Amiens SC Under 2.5 Goals (1.78) 2-1 FT
21:00 AS Monaco – RC Strasbourg Over 2.5 Goals (1.75) 1-3 FT
21:00 Montpellier HSC – Dijon FCO Goal/Goal (2.02) 2-1 FT
21:00 Stade de Reims – FC Metz 1 (1.98) 0-1 FT
21:00 AS Saint-Etienne – Nimes Olympique 1 (1.80) 2-1 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This