Επιλογή Σελίδας



Την πρώτη της εμφάνιση στα 400 μέτρα στους αγώνες της φετινής χρονιάς πραγματοποίησε σήμερα η Ειρήνη Βασιλείου στο μίτινγκ του Λινζ.

Η Βασιλείου μετά τις δύο κούρσες και τα ισάριθμα ρεκόρ στα 60 έτρεξε και 400 μέτρα, όπου ήταν νικήτρια με 53.64, χρόνος αρκετά κοντά στο 53.39, που είναι το ρεκόρ της στον κλειστό στίβο και καλός δείκτης για την πορεία της στη σεζόν. Η αθλήτρια ξεκίνησε το απόγευμα της με 7.48 στα 60 μέτρα, συνέχισε στον τελικό της απόστασης όπου πέτυχε 7.42 για να ξεπεράσει για μία ακόμη φορά φέτος το ρεκόρ της στην απόσταση και ύστερα από 25 λεπτά πήρε και πάλι θέση εκκίνησης στον βατήρα, αυτή τη φορά στα 400 μέτρα.

“Πέρασα πολύ αργά σε σχέση με αυτό που ήθελα, άλλα μετά τις δύο κούρσες στα 60 μέτρα και τα δύο ρεκόρ είμαι ικανοποιημένη. Τα 400 μέτρα ήταν 25 λεπτά μετά τον τελικό των 60 μέτρων και τα πόδια μου ήταν αρκετά βαριά. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή διοργάνωση ήταν μια πολύ καλή προπόνηση. Συνεχίζω την ερχόμενη εβδομάδα στο μίτινγκ της Βιέννης”, είπε η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη, που στο μίτινγκ της Βιέννης (1/2) θα κυνηγήσει ακόμη και το 52.90, που θα τη στείλει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This