Επιλογή Σελίδας



Βonjour!

Με τρεις αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής που έως τώρα εξελίσσεται συναρπαστικά και με πολλές εκπλήξεις. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Αυλάια από το Groupama Stadium εκεί όπου η πολύ φορμαρισμένη Lyon υποδέχεται την ουραγό Toulouse. Με εντυπωσιακά αποτελέσματα και εξαιρετικό ενεργητικό (18 γκολ στα 5 τελευταία ματς) αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει ηττηθεί παντού και με οποιοδήποτε τρόπο. Συνεχόμενα παιχνίδια ειδικά για τους γηπεδούχους, που ίσως μέσα στον αγώνα “βγάλουν” κάποια κούραση. Σε κάθε περίπτωση, είναι το φαβορί και αναμένεται να επικρατήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η παράδοση βλέπει γκολ κι από τις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, οπότε θα πάμε στην επιλογή του άσου με το over.

Ένα χρόνο μετά…
αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του ματς 
ανάμεσα σε Nantes και Bordeaux. Θλιβερή επέτειος του άδικου χαμού του πρώην Αργεντινού φορ των γηπεδούχων, Emiliano Sala και το παιχνίδι θα έχει και την εικόνα…μνημοσύνου. Φανέλες στα χρώματα της Αργεντινής από τη Nantes και σε όλα αυτά θα πρέπει να παιχθεί και ποδόσφαιρο. Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, αλλά σε στοιχηματικούς όρους λέω να πάω λίγο κόντρα. Είναι ντέρμπι άλλωστε (derby de l’ Atlantique), παράλογα υψηλό το σκοράρισμα των Γιρονδίνων για να αγνοηθεί.

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει το αποψινό πρόγραμμα, με το ματς μεταξύ των δύο πρώτων (στην περυσινή βαθμολογία) ομάδων. Πέρυσι η Lille είχε επικρατήσει 5-1 της …αδιάφορης και ήδη πρωταθλήτριας Paris St.Germain και αυτό ίσως προσδώσει ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Πλήρεις και οι δύο ομάδες (σε ό,τι αφορά τους βασικούς) και αναμένουμε τις επιθέσεις να πάρουν φωτιά. Ελάχιστα σημεία έχουν ελκυστική απόδοση στο ματς αυτό, έκπληξη δεν βλέπω, οπότε θα πάω στο λογικό over σε οριακά αποδεκτές τιμές.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1 (J21)
16:00 Olympique Lyonnais – Toulouse FC 1 & Over 2.5 Goals (1.70) 3-0 FT
18:00 FC Nantes – FC Girondins Bordeaux FC Girondins Bordeaux Over 0.5 Goals (1.78) 0-1 FT
22:00 Lille OSC – Paris St.Germain Over 2.5 Goals (1.52) 0-2 FT

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This