Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εντός έδρας ήττα από την ΑΓΕ Πιερίας με 49-67, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Βαφύρας.

Το κείμενο:

“Σε μία ακόμα προσπάθεια να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, η ομάδα των ανδρών μας δεν τα κατάφερε. Το δελτίο των απουσιών ίσως είχε προεξοφλήσει το αποτέλεσμα – χωρίς αυτό να υποβαθμίζει την προσπάθεια των παρόντων – απέναντι στην πλήρη σε όλες τις γραμμές ΑΓΕΠ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά μουδιασμένες. Χαρακτηριστικό πως μετά από πέντε λεπτά παιχνιδιού το σκορ ήταν 3-2. Από εκεί και ύστερα η ομάδα της ΑΓΕΠ άρχισε να σκοράρει συχνότερα από τον Βαφύρα μας και το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 6-15.

Με τον ίδιο ρυθμό που τελείωσε το πρώτο, ξεκίνησε και το δεύτερο δεκάλεπτο.  Τρία λεπτά μετά την έναρξή του το σκορ έγινε 6-22. Εκεί είχαμε πλέον και την πρώτη σοβαρή αντίδραση των παικτών μας επιθετικά. Έτσι το παιχνίδι έφτασε στο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο 22-37.

Με τους μόλις έξι άνδρες και τους πέντε παίδες που είχε στην διάθεσή του ο κόουτς Σαραπτσής, προσπάθησε στα αποδυτήρια να κρατήσει ψηλά το ηθικό και την διάθεση των παικτών μας. Και το κατάφερε σε ικανοποιητικό βαθμό. Οι αθλητές του παιδικού μας πήραν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε παίκτες της αντιπάλου που έχουν φάει τα παρκέ με το κουτάλι ακόμα και στις εθνικές κατηγορίες. Έδειξαν ετοιμότητα και προσπάθεια και σε συνδυασμό με τους άνδρες μας προσπάθησαν να μην αφήσουν τον αντίπαλο να ξεφύγει στο σκορ. ‘Έτσι το επί μέρους σκορ 12-13 του τρίτου δεκαλέπτου έκανε το σκορ του παιχνιδιού στο 34-50.

Όμοια ήταν και η εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου. Η τελευταία προσπάθεια να ξαναμπεί η ομάδα στο παιχνίδι δεν ευδοκίμησε, ήρθαν οι αλλαγές βασικών παικτών και από τις δύο ομάδες και το παιχνίδι τελείωσε τελικά με σκορ 49-67.

Κριτική για το παιχνίδι δεν χωράει. Η ομάδα της ΑΓΕΠ ήταν πληρέστερη και καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και φυσικά ήταν η νικήτρια. Για τον Βαφύρα μας θα πούμε πως μας χαροποιεί το γεγονός πως προσπαθεί με όλα τα μέσα, να παραμείνει όσο το δυνατόν ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα, ακόμα και απέναντι σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται συνεχώς. Αναμένοντας τις τελευταίες εξελίξεις ως προς την πιθανή ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας,  συνεχίζουμε να περιμένουμε την βελτίωση της εικόνας της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα.

Διαιτητές: Φελεκίδης – Κορμεντζάς.

Δεκάλεπτα: 6-15, 22-37, 34-50, 49-67.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Ζιώγας 2, Τσιμήτρης, Ευαγγελόπουλος 18 (2), Παπακώστας, Γερονάτσιος 3 (1), Λαγαμτζής 9, Ασλανίδης, Στεφάνου 6 (2), Ντακαρέλας 2, Στεφανίδης 9, Γκιμπής.

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Αποστόλου 3, Μωυσίδης 10 (2), Βαϊτσόπουλος 3, Παπαδόπουλος 15 (4), Καρατόλιος 2, Γκαβοτάσιος 8, Βαφόπουλος 16, Κουρκούτας 4, Ασαρίδης, Γαβαλάς 4, Ζαπαντιώτης, Αργυρόπουλος 2″.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This