Επιλογή Σελίδας



«Στο τέλος του 2020 το γήπεδο της Κατερίνης θα διαθέτει νέο ταρτάν με προδιαγραφές που θα ορίσει ο ΣΕΓΑΣ προκειμένου να διεξάγονται στο Δήμο μας Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου  και γενικότερα διοργανώσεις αντάξιες αυτών που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό στάδιο και σε όλα τα μεγάλα και σύγχρονα γήπεδα της χώρας». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής βράβευσης των Πανελληνιονικών Στίβου, η οποία παρουσία του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κατερίνης.

1

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος θα βελτιωθούν τα αποδυτήρια και το σύνολο των χώρων του Α’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης, το οποίο θα αξιοποιείται τόσο από τους αθλητές, όσο και στο πλαίσιο ενδυνάμωσης του μαζικού αθλητισμού από όλους τους δημότες.

2

Επιπλέον, ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στον κο Σεβαστή απηύθυνε πρόσκληση, προκειμένου σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη «να αναλάβει η Κατερίνη στο άμεσο μέλλον μία μεγάλη διοργάνωση, γιατί όχι μεγαλύτερη από ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα» όπως χαρακτηριστικά επισήμανε.

Τέλος, ο κος Κουκοδήμος στη διάρκεια του χαιρετισμού συνεχάρη για τις επιτυχίες της, τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου, τους νέους πρωταγωνιστές που θα σηκώσουν την παρακαταθήκη ενός σπουδαίου παρελθόντος για τον κλασικό αθλητισμό της χώρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This