Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Δεύτερη ημέρα της φάσης των 16 του Coupe de France με το αποψινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Lille και Paris St.Germain οι οποίες φιλοξενούνται στις έδρες των Epinal και Pau αντίστοιχα. Η Epinal βρίσκεται σε αυτή τη φάση με δύο σβηστές νίκες (1-0) επί των επίσης ερασιτεχνικών Sannois και St.Pierroise απόδειξη ότι έχει σε πρώτο την αμυντική της λειτουργία. Αντίθετα, η Pau πέτυχε τη μεγάλη νίκη του προηγούμενου γύρου του θεσμού, αφού απέκλεισε (στην παράταση) τη Bordeaux με 3-2, αφού τα 90 λεπτά δεν ανέδειξαν νικητή (2-2). Σίγουρα, έχουν πολύ δύσκολο έργο κόντρα στα μεγαθήρια της Ligue 1 όμως δεν αναμένουμε να πέσουν αμαχητί. Λίγο τα συνεχόμενα ματς, λίγο οι αλλαγές στο βασικό σχήμα των φαβορί, θα πάμε με τα λίγα γκολ και στα δύο αυτά παιχνίδια.

Το μεγάλο ματς της αποψινής ημέρας είναι αυτό που διεξάγεται στη Μασσαλία, μεταξύ της Marseille και της Strasbourg. Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες κοντράρονται με …φόντο τους 8 του θεσμού. Από λευκή ισοπαλία στην έδρα της με την Angers η Marseille δεν μπόρεσε να βρει ευκαιρίες και φαντασία στο παιχνίδι της, εξαιτίας της απουσίας του αρχηγού και mvp φέτος, Payet. Στο βασικό σχήμα απόψε, χωρίς σέντερ φορ όμως, αφού είναι τραυματίας και εκτός αποστολής ο Benedetto. Από την άλλη, οι Αλσατοί του Thierry Laurey έκαναν το μπαμ της αγωνιστικής με το εκτός έδρας 3-1 στο Πριγκιπάτο σε μια άκρως επιβλητική εμφάνιση παρά το όνομα της αντιπάλου. Μετρούν επτά νίκες σε εννέα ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετά τον αποκλεισμό από το Coupe de la Ligue, θα ψάξουν την πρόκριση απόψε. Με πολλή σκέψη ο άσος -που διαρκώς παίρνει την ανιούσα- θα προτιμήσουμε το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (1/8 Finale)
19:30 SAS Epinal FC – Lille OSC Under 3.5 Goals (1.55) 2-1 FT
19:30 Pau FC – Paris St.Germain Under 4.5 Goals (1.62) 0-2 FT
22:05 Olympique Marseille – RC Strasbourg RC Strasbourg Over 0.5 Goals (1.57)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This