Επιλογή Σελίδας



Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 18ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00.

Στο Βατάν, όπου η Καρίτσα θα υποδεχθεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Τσετίλας με βοηθούς τους Αλέξανδρο Δρουλάκη και Στέφανο Μιχαήλ Τέγο από τα Γρεβενά και παρατηρητή τον Λουκά Διαμαντόπουλο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Στεφανοβίκειο, όπου θα αναμετρηθούν ο Πιερικός με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Νικόλαο Δεμερτζή και Γεώργιο Ταγκαλίδη από την Πέλλα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Σπυρίδων Πουγκακιώτης από την Φθιώτιδα.

Τέλος, στον Δίον και στον αγώνα του Δία Δίου με τα Σέλλανα, ορίστηκε να διευθύνει ο Κωνσταντίνος Κεχαγιάς με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Πραχάλη και Μιχαήλ Σάκκο από την Κοζάνη, με παρατηρητή τον Απόστολο Προδαφίκα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

Screenshot_1

Pin It on Pinterest

Shares
Share This