Επιλογή Σελίδας


Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την άρνηση της Ομοσπονδίας Τζούντο να καλύψει τα έξοδα μετάβασης των τζουντόκα από την Πιερία στη Θεσσαλόνικη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, εξέδωσε ο σύλλογος Sakura Κατερίνης.

Το κείμενο:

Πριν από μία εβδομάδα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Τζούντο ανακοίνωση σχετικά με τις μετακινήσεις αθλητών και προπονητών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στις 1-2 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την ανάγνωση της ανάρτησης οι σύλλογοι του Τζούντο της Πιερίας, συγκεντρώσαμε 34 ονόματα αθλητών και προπονητών και στείλαμε email όπου ζητούσαμε την κάλυψη δωρεάν μετακίνησης με ένα λεωφορείο για το Σάββατο.

Σε αντίθεση με την δωρεάν 3ήμερη μετακίνηση από Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη (όπου ήδη είχε εγκριθεί), οι σύλλογοι απο την Πιερία αιτηθήκαμε μετακίνηση για 1 μόνο ημέρα από Λεπτοκαρυά προς Θεσσαλονίκη.

Λάβαμε αρνητική από την Ομοσπονδία και όπως λάθος διατύπωσαν στην επιστολή “…ΔΕΝ προβλέπεται από την Ε.Ο. Τζούντο η ναύλωση τουριστικού λεωφορείου από την Κατερίνη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη…”, εμείς γράψαμε ως αφετηρία την Λεπτοκαρυά πάντως.

Την “ΑΝΑΠΤΥΞΗ” που υποσχέθηκε η διοίκηση μήπως την επωφελείται τελικά ένας μικρός αριθμός ατόμων;

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ είναι λέξη συνώνυμη ή παράπλευρη με μια σειρά από έννοιες με αντικειμενική υπόσταση όπως, εξέλιξη, πρόοδος, αλλαγή, ριζική αλλαγή, αντιλαμβάνεστε την σημασία των όρων αυτών;

**Να υπενθυμίσουμε πως λόγου της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” απο πέρσι ο κάθε αθλητής Τζούντο που επιθυμεί να συμμετέχει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οφείλει να καταβάλει το ποσό των 30 Ευρώ, έναντι των 10 Ευρώ που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια.

Καταλήγουμε στο ότι, αντί εν καιρώ “οικονομικής κρίσης” η Ομοσπονδία να στηρίζει οικονομικά τους αθλητές και τους Συλλόγους ή έστω να μοιράζει ισότιμα τους πόρους τους οποίους διαθέτει, πράττει τα ακριβώς αντίθετα με αποτέλεσμα την μείωση των συμμετοχών σε αγώνες Εθνικού επιπέδου, την μείωση των ενασχολούμενων στο άθλημά μας κ.α.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This