Επιλογή Σελίδας



Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Δίας Δίου – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, εξασφάλισε η ΑΕ Καρίτσας κερδίζοντας στο γήπεδο του Βατάν τον Βατανιακό με 1-0 και στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης.

Η ομάδα του Βατανιακού που ήταν τυπικά γηπεδούχος, στην κοινή έδρα που χρησιμοποιούν οι δυο ομάδες τη φετινή χρονιά, είχε εξ αρχής δύσκολο έργο να ανατρέψει την ήττα του α’ αγώνα (1-0 είχε κερδίσει η ΑΕ Καρίτσας) και εν τέλει οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με το ίδιο σκορ, χάρη σε γκολ του Παπαγεωργίου στο 55′ με πλασέ, έπειτα από σέντρα του Λαγδάρη. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Απόστολου Στύλου στον πάγκο της ΑΕ Καρίτσας μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του Κατερινιώτη προπονητή στην εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου Παλαμά για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά στο “συγκρότημα” του Γιώργου Ποτουρίδη, η πορεία στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε και πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στον βασικό στόχο της φετινής σεζόν που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός: Παπανώτας, Καταχιώτης (76′ Τσιάμης), Κολαξίδης, Κραγιόπουλος, Γιαπιτζής, Κατσαρός, Καπετάνος, Ποτουρίδης (55′ Τσιώμης 80′ Τσαγκαράκης), Κατσάρας, Μυρτολλάρι, Μότσιας (61′ Καμπερίδης).
ΑΕ Καρίτσας: Γαλάνης, Λαζαρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Τροΐρης (81′ Δαλαμήτρας), Γκίκα (75′ Οικονόμου), Δημητρουλόπουλος (75′ Παπαϊωάννου), Αλεξίου, Κυρτέγος (66′ Μητράκας), Παπαγεωργίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This