Επιλογή Σελίδας



Χωρίς να “ιδρώσει” ο Πιερικός, όπως αναμενόταν, κέρδισε τον Αετό Καταλωνίων με 0-7, στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας και με συνολικό σκορ 12-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει τον Θερμαϊκό Κορινού.

Μπροστά σε μόλις 100 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του Α’ ΔΑΚ, η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου που αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Αετό, χωρίς να φορτσάρει, προηγήθηκε στο 10′ με γκολ του Δεμηρτζόγλου και πριν συμπληρωθεί το ημίωρο το σκορ είχε γίνει 0-5 χάρη σε γκολ των Μιτακίδη (15′), Γ. Τουλίκα (22′ και 24′) και αυτογκόλ του Φωτόπουλου (29′). Το 0-6 έγινε στο 34′ με τον Παπαδόπουλο με τον ίδιο παίκτη να “γράφει” το τελικό 0-7 στο 59′. Οι παίκτες του Χρήστου Παπαγιάννη προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής στο χορτάρι του γηπέδου. Πάντως, ο Αετός είχε δυο καλές στιγμές που θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της “τιμής” με τους Ιωάννου (27′) και Δημητρίου (57′).

Το “φιλμ” του αγώνα
10′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Δεμηρτζόγλου με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή άφησε “άγαλμα” τον Κουκουστρίκα κάνοντας το 0-1.
15′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Μιτακίδης με κοντινό σουτ έκανε το 0-2.
22′ ΓΚΟΛ! 0-3: Μετά από πάσα του Παπαδόπουλου ο Χαρτσιάς έκανε τη σέντρα και ο Γ. Τουλίκας με κεφαλιά έκανε το 0-3.
24′ ΓΚΟΛ! 0-4: Μετά από κάθετη πάσα του Μιτακίδη, ο Γ. Τουλίκας βγήκε απέναντι από τον Κουκουστρίκα και με πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το 0-4.
27′ Σε αντεπίθεση για τον Αετό, ο Ιωάννου έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής και δεξιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπατολίκα.
29′ ΓΚΟΛ! 0-5: Ο Φωτόπουλος με αυτογκόλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 0-5.
34′ ΓΚΟΛ! 0-6: Με πλασέ ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-6.
57′ Ο Δημητρίου έκανε το σουτ, ο Παπατολίκας απέκρουσε με δυσκολία, ο παίκτης του Αετόυ πήρε το ριμπάουντ αλλά το κοντινό σουτ που επιχείρησε απο τη γωνία της μικρής περιοχής το απέκρουσε και πάλι ο γκολκίπερ του Πιερικού, σε μια πολύ καλή στιγμή για τους τυπικά γηπεδούχους.
59′ ΓΚΟΛ! 0-7: Ο Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κουκουστρίκα, κάνοντας το 0-7.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Κουκουστρίκας, Δούλαλας, Μπατσαράς, Καραγκούνης, Φωτόπουλος, Λάζος (46′ Σιαμπάνης), Πότσι (46′ Σκούφας), Βασιουρής (46′ Νταμπαλάκης), Ιωάννου (53′ Μπακαλούμης), Δημητρίου, Χρυσόπουλος.
Στον πάγκο: Πατρής, Μπακαλούμης, Παπαγιάννης, Γαλάνης.
Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου): Παπατολίκας (58′ Μπαλάφας), Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (46′ Ιβανίδης), Καρτσαμπάς (46′ Γιαλαμίδης), Δημηνάς, Παντζιάλας, Δεμηρτζόγλου (46′ Μηλιώτης), Γ. Τουλίκας, Μιτακίδης, Ίτσιος, Παπαδόπουλος.
Στον πάγκο: Β. Τουλίκας, Κριεμάντι, Περογαμβράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This