Επιλογή Σελίδας


Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας των Διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου στον χώρο των γραφείων επί της οδού Κρέσνας 28 με την παρουσία των εν ενεργεία και μη διαιτητών μελών του.

1

Ο οικοδεσπότης Πρόεδρος Κώστας Λαφατζής εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνδέσμου καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του χώρου της διαιτησίας.

2

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Πιερίας κ. Δημήτρης Τσακνάκης που απηύθυνε χαιρετισμό, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και μέλος της Επιτροπής Στατιστικής & Ανάπτυξης του ποδοσφαίρου κα. Σιδηροπούλου Σημέλα, το μέλος της Επιτροπής Ασφάλειας Γηπέδων & Πρόληψης Βίας και μέλος της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Θωμάς Τσιγκαρόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Πρασίνου, πρώην Αντιπρόεδρος Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, πρώην Αντιπρόεδρος Β’ και υπεύθυνος γηπέδων του Πιερικού κ. Γιώργος Χατζηκώστας που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Σύνδεσμο, ο δημοσιογράφος Γιάννης Φοροζίδης(Ράδιο Ενημέρωση 92.2 FM), καθώς και ο γραμματέας των γραφείων της ΕΠΣ Πιερίας κ. Φτεργιώτης Κώστας.

4

To Δ.Σ του Συνδέσμου βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την πολυετή τους προσφορά στην διαιτησία τους μη εν ενεργεία διαιτητές κ. Βασίλη Αναστασιάδη και κ. Ιερόθεο Αναστασιάδη, επίσης βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον πρόσφατα αποχωρήσαντα διαιτητή κ. Ιωάννη Γκαραγκάνη για την πολυετή προσφορά του.

6
3

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας που την στελεχώνουν οι κ.κ. Ευθυμιάδης Δαμιανός Πρόεδρος, Λέφας Γρηγόρης, Καραμπούλας Χρήστος.

5

Κόπηκαν ξεχωριστές βασιλόπιτες για τους εν ενεργεία διαιτητές και τους μη και οι τυχεροί που βρήκαν τα 8 φλουριά ήταν οι:
Kώστας Φωτίου από τους μη εν ενεργεία και Τσικλητάρη Δ., Λέφα Κωνσταντίνα, Διακουμάκος Θωμάς, Κουτσιώτας Αντώνης, Παραδεισόπουλος Ιωάννης, Πολυχρόνης Φώτης, Στύλος Ιωάννης.

7

Ακολούθησε σε άριστη “οικογενειακή ατμόσφαιρα” δείπνο με μεγάλη ποικιλία εκλεκτών κρεατικών ψητών της ώρας(επιμέλειας Νίκου Ντουράκογλου και των συνεργατών του) με άφθονα αναψυκτικά και λευκό οίνο, συνοδεία ελληνικής μουσικής ανάλογη της πολύ καλής και πετυχημένης εκδήλωσης από φάνηκε η σύμπνοια που επικρατεί στις τάξεις του Συνδέσμου.

8
9
10
11
12

Pin It on Pinterest

Shares
Share This