Επιλογή Σελίδας

Δυο ακόμη βαθμούς “πέταξε” η ΑΕ Καρίτσας, η οποία, στο γήπεδο του Βατάν σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι Καριτσιώτες άνοιξαν το σκορ με υπέροχο γκολ του Αλεξίου στο 74′, όμως οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 90’+2′, αξιοποιώντας τη μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι. 

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου είχε την υπεροχή απέναντι στο σύνολο των φιλοξενούμενων, όμως παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, άργησε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στο φινάλε το “πλήρωσε”.

Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, οι “κιτρινόμαυροι” ναι με ανέβηκαν στην 3η θέση “πιάνοντας” τον Ηρακλή Λάρισας αλλά είδαν τη διαφορά από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς να αυξάνεται σε επτά βαθμούς.

Το “φιλμ” του αγώνα
18′ Σέντρα από τον Λαζαρίδη από δεξιά, ο Κυρτέγος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νούσια.
22′ Σέντρα του Καραγκούνη από αριστερά, ο Αλεξίου έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Νούσιας μπλόκαρε.
23′ Σουτ του Κοντοθανάση, η μπάλα έφυγε άουτ.
28′ Ο Κυρτέγος έδωσε στον Παπαϊωάννου που επιχείρησε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
31′ Ο Λαζαρίδης κινήθηκε στην περιοχή, δεχόμενος τη μπάλα από τον Κυρτέγο αλλά το σουτ του από το ύψος του πέναλτι και δεξιά, έφυγε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
36′ Από σέντρα του Λαγδάρη από αριστερά, γυριστό σουτ του Κυρτέγου από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
38′ Σουτ του Τόλιου, μπλόκαρε ο Γαλάνης. 

45′ Μετά από σέντρα του Οικονόμου ο Καραγκούνης έκανε τη γυριστή κεφαλιά όμως ο Νούσιας μπόκαρε.
47′ Σέντρα σουτ του Οικονόμου, ο τερματοφύλακας της ομάδας της Λάρισας έδιωξε σε κόρνερ.
60′ Συρτή σέντρα – σουτ του Παπαγεωργίου από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και τον Αλεξίου που δε μπόρεσε να κάνει την προβολή.
67′ Μακρινό σουτ Κυπαρίσση, η μπάλα πάνω από την εστία του Νούσια.
74′ Με γκολ του Αλεξίου η ΑΕ Καρίτσας άνοιξε το σκορ. Ο Λαγδάρης έκανε σέντρα, ο υψηλόσωμος φορ έκανε το κοντρόλ και με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο αριστερό παραθυράκι του Νούσια.
80′ Μελικιάν αντί Γαλάνη για την ΑΕ Καρίτσας. Ο τερματοφύλακας αποχώρησε λόγω τραυματισμού.
90’+2′ ΓΚΟΛ! 1-1: Σοκ στο Βατάν, καθώς ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ισοφάρισε σε 1-1 με διαγώνιο σουτ του Τόλιου μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσέτσιλας με βοηθούς τους Δρουδάκη και Τέγο (Γρεβενών). 

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Κωτσιόπουλος (41′) και Οικονόμου (90’+3′) της ΑΕ Καρίτσας και ο Δραγατσίκης (46′) του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Γαλάνης (80′ λ.τ. Μελικιάν), Λαζαρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Λαγδάρης, Παπαϊωάννου (69′ Μητράκας), Γκίκα (58′ Παπαγεωργίου), Οικονόμου, Αλεξίου, Κυρτέγος, Καραγκούνης (58′ Κυπαρίσσης).
Στον πάγκο: Δαλαμήτρας.
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Δραγατσίκης, Δραχαλίβας, Π. Γαλάνης, Καρλιάμπας, Μάρκο, Ντούφας (76′ Χρυσοστόμου), Καραλούλης, Χ.Γ, Μουλτσιάς (90’+6′ Χ.Ε. Μουλτσιάς), Τόλιος, Κοντοθανάσης (88′ λ.τ. Τσούντσουρας).
Στον πάγκο: Ιμάι, Σαμπανλάρι, Θεοχάρης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This