Επιλογή Σελίδας


Σε ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 2-0 του πρωτοπόρου Πυδναϊκού 2017 και εδραιώθηκε στην 5η θέση θέσεις των πλέι οφ, φτάνοντας τους 33 βαθμούς έναντι 43 των Κιτριωτών που πλέον βρίσκονται στο +5 από τη δεύτερη θέση μετά από 18 αγωνιστικές.

Στο α’ μέρος η ομάδα του Πυδναϊκού ήταν είχε τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες όμως είτε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Ίτσιος, είτε η αστοχία των φιλοξενούμενων, διατήρησαν το 0-0 έως την ανάπαυλα.

Μάλιστα, στο 43′ ο Μπαλαμπάνης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και ο Πυδναϊκός υποχρεώθηκε να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές μέχρι και το τέλος του αγώνα.

 

Την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος που έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο β’ μέρος, ανοίγοντας το σκορ στο 50′ με τον Ταχματζίδη, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά.

Η ομάδα του Κίτρους προσπάθησε να αντιδράσει όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που “χτύπησε” λίγο πριν το τέλος, με τον Ραπτόπουλο στο 86′ να “γράφει” το τελικο 2-0.

Η πλευρά του Πυδναϊκού εξέφρασε πολλά παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις του Νίκολιτς.

Βοηθοί του Νίκολιτς ήταν οι Βρούζος και Καλορογιάννης. 

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης: Ίτσιος, Ζαγγελίδης, Πανανός, Παπείρας, Σ. Σέου, Καπασακαλίδης, Παπαδόπουλος (88′ Τσιρακίδης), Ιωαννίδης, Ραπτόπουλος, Ταχμαζίδης (60′ Ταβουκτσής), Σιώκας.
Πυδναϊκός 2017: Σαρρής, Ξανθόπουλος (60′ Κρέκα), Μπάμπος (85′ Πριόνας), Δασκαλόπουλος (90’+ Καλιακός), Μπαλαμπάνης, Θεοδοσιάδης, Πεΐδης, Σιώκας (46′ Κατσαντώνης), Ταφραλής, Γεωργαντάς, Μιχαηλίδης

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This