Επιλογή Σελίδας


Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Αετός Καταλωνίων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με τις δυο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό που τις διατηρεί στην 5η και 2η θέση του πίνακα με 28 και 38 βαθμούς, αντίστοιχα.

Από το παιχνίδι έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Οι Αιγινιώτες υπερείχαν ελαφρά στο α’ μέρος ενώ ο Αετός ήταν ανώτερος στο β’ μέρος, το 0-0 όμως δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στη σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης, στο 44′, ο Χρ. Κακατάτσιος πλάσαρε από κοντά όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Πατρής έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα.

 

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Ο Ορφανίδης έβγαλε ωραία πάσα στον Καρανίκα αλλά αυτός αντί να μπει στην αντίπαλη περιοχή επέλεξε να σουτάρει, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
15′ Σουτ του Τσολακίδη, η μπάλα πέρασε άουτ.
19′ Ο Μπαμπατζιάνης τροφοδότησε τον Ιωάννου αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.
21′ Σουτ του Δαραή, η μπάλα πέρασε άουτ.
30′ Ο Χρυσόπουλος επιχείρησε σέντρα και ο Μπαμπατζιάνης έπιασε την κεφαλιά όμως ο Μοσχίδης μπλόκαρε.
44′ Μετά από σέντρα του Τσολακίδη, η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια και κατέληξε στον Δαραή που την “έστρωσε” στον Χρ. Κακατάτσιο, ο οποίος βρισκόταν σε ευνοϊκή θέση αλλά γλίστρησε με αποτέλεσμα το αδύναμο πλασέ του να καταλήξει στα χέρια του Πατρή.
50′ Ο Ιωάννου έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Χρυσόπουλο κι αυτός μπήκε στην περιοχή κάνοντας το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Μοσχίδης.
85′ Δυνατό σουτ του Πότσι, έπεσε και μπλόκαρε ο Μοσχίδης.
88′ Εκτέλεση φάουλ του Μπαντέ, μπλόκαρε ο Πατρής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Κυριακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Μπαντές, Ηλ. Κακατάτσιος (30′ λ.τ. Μιχαηλίδης), Παπαδόπουλος, Δεληγιάννης, Χρ. Κακατάτσιος (70′ Αργυρόπουλος), Καρανίκας (77′ Κανδύλας), Τσολακίδης, Δαραής, Παναγιωτίδης, Ορφανίδης.
Αετός Καταλωνίων: Πατρής, Νταμπαλάκης, Καραγκούνης, Βασιουρής, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Χρυσόπουλος (60′ Γκόγκος), Μπαμπατζιάνης, Γκολέμας (82′ Σιαμπάνης), Δημητρίου (75′ Πότσι), Σκούφας.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This