Επιλογή Σελίδας


Την ευκαιρία να μπει στις θέσεις των πλέι οφ έχασε η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου που έμεινε στο 1-1 απέναντι στον Νέο Παμβριακό, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η Δόξα παρέμεινε στην 8η θεσή με 27 βαθμούς, έναν πιο πίσω από Αιγινιακό και Καλλιθεακό ενώ η ομάδα της Βρίας έφτασε τους 12 βαθμούς αλλά ο μέχρι σήμερα ισόβαθμός της, Εθνικός Νέας Τραπεζούντας κέρδισε κι έτσι ο Νέος Παμβριακός έμεινε μόνος στη 12η θέση.

Το 1-1 διαμορφώθηκε με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Στο 35′ ο Ν.Γ. Στραβογιάννης άνοιξε το σκορ για τον Νέο Παμβριακό, ευστοχώντας σε πέναλτι που η ομάδα του κέρδισε σε χέρι ποδοσφαιριστή της Δόξας.

Στο 75′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να σκοράρουν από την άσπρη βούλα, με τον Παπαγιαννόπουλο να “γράφει” το τελικό 1-1. Και σε αυτή την περίπτωση το πέναλτι υποδείχθηκε σε χέρι παίκτη της ομάδας της Βρίας.

 
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Φωτιάδης βοηθούς τον Βασιλειάδη και την Κορινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Γκαντάς, Πασχόπουλος, Βανάσας, Μέλλιος, Μποστανίτης, Παπαγιαννόπουλος, Κουρέτσης, Γ. Γκουτζιάνας, Κατσαντώνης, Κ. Γκουτζιάνας (86′ Τσιγκαρόπουλος).
Νέος Παμβριακός: Σιδέρης, Δ. Τσάτσος, Βαρμάζης, Βαϊνάς, Β. Αποστολόπουλος, Καραμέλιος, Ρ. Στραβογιάννης, Ν.Γ. Στραβογιάννης, Χασιακής, Δαλάκας, Ν.Ν. Στραβογιάννης (66′ Δ. Τσάτσος).  

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This