Επιλογή Σελίδας

Τη φετινή εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας επιβεβαίωσε για άλλο ένα παιχνίδι η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που έκαμψε την αντίσταση και του Βατανιακού, επικρατώντας με 1-0 στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος”, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Δημήτρη Παπαγιαννούλη διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του πίνακα, φτάνοντας τους 39 βαθμούς ενώ ο Βατανιακός έμεινε στους 48 και έχασε έδαφος στη “μάχη” για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν, με τους Πόντιους να απειλούν πρώτοι με τον Τσενικλή και να φτάνουν στο γκολ με τον ίδιο παίκτη στο 16′ όταν αυτός μπήκε διαγώνια και επιχείρησε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Παπανώτα, για να διαμορφωθεί το 1-0.

Στο β’ μέρος ο Βατανιακός πήρε την κατοχή και κατά διαστήματα πίεσε τα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στην ισοφάριση, με τους Ποντίους να αντέχουν και να πανηγυρίζουν στο φινάλε ένα ακόμη “τρίποντο”.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012: Δεληγιαννίδης, Τουλίκας, Λαμπίρης, Δεληγιάννης, Κυλώνης, Ι. Ρίζος (90′ Ξυδούς), Τσενικλής, Η. Ρίζος, Ιωσηφίδης (90’+ Σταθακόπουλος), Αδαμόπουλος, Αθ. Κατσιούλης (72′ Κ. Καρατζόγλου – 87′ Σιδηρόπουλος).
Βατανιακός: Παπανώτας, Κατσαρός (74′ Τσικαδέρης), Τσιάμης (46′ Κολαξίδης – 74′ Μότσιας), Κραγιόπουλος, Γιαπιτζής, Τσαγκαράκης, Καπετάνος, Ποτουρίδης, Κατσάρας, Μυρτολλάρι (46′ Τσιώμης), Καμπερίδης.


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This