Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε στη Σπάρτη ο Αιγινιακός, ο οποίος αν και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 80′ με 2-1, έφυγε με άδεια χέρια από την Πελοπόννησο, χάνοντας με 3-2, δεχόμενος δυο γκολ μέσα σε τρία λεπτά! Η ομάδα της Πιερίας, παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τους Σπαρτιάτες από πολύ νωρίς μιας και το σκορ άνοιξε ο Γιαννίτσης στο 2′, έφερε το ματς στα ίσα με τον Ζούρκο στο 29′ και πήρε προβάδισμα στο 55′ με τον Πατράλη. Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στους Λάκωνες, όμως, ό,τι “έχτιζαν” 80 λεπτά, το είδαν να “γκρεμίζεται” στο 80′ με τον Μπουντόπουλο να ισοφαρίζει σε 2-2. Και σα να μην έφτανε αυτό, ο Αναστασάκος στο 82′ έριξε την ομάδα της Πιερίας στο “καναβάτσο”, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για την 4η αγωνιστική της Football League. Για την εξέλιξη του παιχνιδιού υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00, στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ ΓΚΟΛ! 1-0: Εκτέλεση κόρνερ του Μπουντόπουλου, καρφωτή κεφαλιά του Γιαννίτση και 1-0 για τη Σπάρτη.
16′ Κεφαλιά του Γκούρτσα, η μπάλα έφυγε άουτ.
29′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Ζούρκος με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αιγινιακό.
54′ Σουτ του Ηλιόπουλου, μπλόκαρε ο Τόλιος.
55′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Ζούρκος έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Πατράλη κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Κραβαρίτη στο τετ-α-τετ και έκανε το 1-2.
80′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Μπουντόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Παπαχρήστο και με δυνατό σουτ έκανε το 2-2.
82′ ΓΚΟΛ! 3-2: Ο Αναστασάκος, δέχτηκε τη μπάλα από τον Μπουντόπουλο που από εκτελεστής έγινε δημιουργός, και με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου “γράφοντας” το τελικό 3-2.

Διαιτητής ήταν ο Μιχελής (Πειραιά) με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη (Πειραιά) και Καρβούνη (Μεσσηνίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Καρτσαμπάς, Κατσίκης (46′ Αρσενίεβιτς), Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος (60′ Οικονομόπουλος), Αναστασάκος, Αναστασόπουλος, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος (71′ Βελλίνης)
Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσιογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Μουκίδης (77′ Κυζιρίδης), Φασίδης (65′ Ονουάτσι), Γκούρτσας (85′ Γκατζολάρι).

πηγή-φωτό: flnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This