Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε με 64-49 από τον Σκυδραϊκό, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δεν κατάφεραν τελικά η ομάδα του Βαφύρα να πάρει την πολυπόθητη τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αντί αυτού μάλιστα έκαναν μία κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα την δεύτερη περίοδο του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στα πέντε πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν 100% ευστοχία στις επιθετικές τους προσπάθειες φτάνοντας γρήγορα στο 14-5. Στο τάιμ άουτ που πήρε εκείνη την χρονική στιγμή ο Μιχάλης Σαραπτσής οι παίκτες του Βαφύρα προσπάθησαν να βρουν την αυτοσυγκέντρωση τους και πάλεψαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 19-14.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Δίου. Μπορεί στην άμυνα να κατάφεραν οι παίκτες του να μην δεχθούν πολλούς πόντους (μόλις δεκατρείς), αλλά στην επίθεση ευσχόχησαν μόλις σε μία προσπάθεια (τρίποντο του Καραμπατάκη) και κατάφεραν να τελειώσουν το ημίχρονο βρισκόμενοι πίσω στο σκορ με δεκαπέντε πόντους (32-17).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η φιλοξενούμενη ομάδα βγήκε στο παρκέ αποφασισμένη να παλέψει για την ανατροπή, καταφέρνοντας να κατεβάσει την διαφορά μέχρι και τους έξι πόντους. Ο τραυματισμός όμως του Κουρκούτα (πιθανή θλάση) ήρθε να ταράξει την ισορροπία στην ομάδα, κυρίως στην αμυντική της λειτουργία, που μέχρι το σημείο ήταν αποτελεσματική και έδεχνε ικανή να δώσει την ολική ανατροπή. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με το πίνακα του σκορ να δείχνει 48-37.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κέρδισαν το μομέντουμ του παιχνιδιού και ο Βαφύρας δε μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Το επιμέρους σκορ του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ισόπαλο (32-32), αλλά ο Βαφύρας έχασε και πάλι εξαιτίας ενός πολύ κακού δεκαλέπτου.

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 32-17, 48-37, 64-49.

ΑΣ Σκυδραϊκός (Κολοβός): Καπετανόπουλος 2, Φαντίδης 6, Λυκόπουλος, Χομένκο 4, Τσανακτσίδης 7 (1), Δεμιρτζάκης 11 (2), Σταυρουλάκης 31 (3), Μουμτζίδης 3.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Ελευθεριάδης 2, Καραμπατάκης 9 (3), Κουμπατσιάρης 3, Κουρκούτας 8 (1), Λάλλας 8 (1), Μαντζόλης, Μπούσμπουρας 1, Παπαδόπουλος 10 (1), Σιώκας 3, Τσιμήτρης 5 (1).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This