Επιλογή Σελίδας

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπέζας.

Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή μίλησε στην εκπομπή του Αλέξη Διγενή στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 και απηύθυνε κάλεσμα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να εμφανιστεί και να βοηθήσει την Παναχαϊκή που έχει φτάσει εκτός ορίου και εκπέμπει SOS.

Ο Γιώργος Μπέζας μεταξύ άλλων ζήτησε την βοήθεια όλων των φορέων της πόλης, της ερασιτεχνικής, των πρώην συμμάχων και των μετόχων έτσι ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Όπως δήλωσε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν είναι τόσα μεγάλα που υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην γίνει ούτε ο αγώνας με την Δόξα Δράμας, ούτε να ταξιδέψει η Κ-19 στην Λιβαδειά και φυσικά ούτε να πάρει η ΠΑΕ αδειοδότηση.

“Είμαστε σαν τον Τιτανικό που βλέπει μπροστά του το παγόβουνο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπέζας περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα και συμπλήρωσε: “Την προηγούμενη εβδομάδα όταν παραιτηθήκαμε τα τέσσερα στελέχη (Μπέζας, Βάνης, Μακρίδης, Σωτηρόπουλος) η ομάδα ήταν σε οριακό σημείο. Σήμερα, έχει περάσει τα όρια και είμαστε υπό του μηδενός”.

Με λίγα λόγια, αυτό που λέει ο Γιώργος Μπέζας, είναι ότι η Παναχαϊκή βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην διάλυση, αν δεν προκύψει ένα θαύμα ή βοήθεια από κάποιον ή κάποιους.

Αυτό πάντως που πρέπει να γίνει, είναι να βγει επιτέλους και να αναλάβει τις ευθύνες του ο Σάκης Καλογερόπουλος. Είναι ο πλέον αρμόδιος να λύσει τα θέματα και να πει τι ακριβώς θέλει.

πηγή: sportfmpatras.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This