Επιλογή Σελίδας

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Αστέρας Ιτέας ΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο την πειθαρχική ποινή της κατακύρωσης του ορισμένου να διεξαχθεί την 19 Ιανουαρίου 2020 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Μεσολογγίου ΑΕ και του εγκαλούμενου σωματείου, με τέρματα 3-0 υπέρ του αντιπάλου του.

Κηρύσσει τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ’ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ομάδων ΑΟ Πόρου και Ρεθυμνιακός ΑΟ στις 19 Ιανουαρίου 2020. Επιβάλλει στο δεύτερο εγκαλούμενο Νικόλαο Γκούτζο, εκπρόσωπο του πρώτου εγκαλούμενου σωματείου με την επωνυμία Ρεθυμνιακός ΑΟ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για ένα μήνα και δεκαπέντε ημέρες, καθώς και στον ίδιο και στο ως άνω σωματείο, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους €1.250,00.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Αστέρας Ιτέας ΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο την πειθαρχική ποινή της κατακύρωσης του ορισμένου να διεξαχθεί την 26 Ιανουαρίου 2020 αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας του εγκαλούμενου σωματείου και του Μακεδονικού Φούφας, με τέρματα 0-3 υπέρ του αντιπάλου του.

Απαλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Αστέρας Χαλκίδας για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχική παράβαση που φέρεται ότι τελέσθηκε στον αγώνα Γ’ Κατηγορίας Γυναικών μετάξύ  των ομάδων ΑΣ Νηριήδες Φθίας και  Αστέρας Χαλκίδας στις 12 Ιανουαρίου 2020.

Απαλάσσει τον εγκαλούμενο παρατηρητή, του διεξαχθέντος στις 19 Ιανουαρίου 2020 αγώνα μεταξύ των σωματείων Διαγόρας Στεφανοβικείου και Ατρόμητος Παλαμά, Ιωάννη Κοτούμπα, της αποδιδόμενης σε αυτόν κατηγορίας.

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους €200,00 για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Β΄ κατηγορίας Γυναικών μεταξύ των ομάδων Νέες Ατρομήτου 2018 και ΑΟ Χανιά στις 12 Ιανουαρίου 2020.

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα χρηματική ποινή ύψους €1.100,00 για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα και ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων στις 9 Ιανουαρίου 2020.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This