Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Εθνικός Κατερίνης που επικράτησε εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή, του Θερμαϊκού Κορινού με 2-1 για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σιδηροδρομικού Σταθμού έφτασε τους 15 βαθμούς και παραμένει στο +2 από τον Άρη Κοκκινοπλιτών ενώ μείωσε τη διαφορά από τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη στους τέσσερις βαθμούς. Ο Θερμαϊκός έμεινε στους 31 βαθμούς και στην 6η θέση χωρίς να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την ήττα της Αναγέννησης Κολινδρού και να πλησιάσει στην τετράδα από όπου απέχει πέντε βαθμούς.

Στο 30′ ο Καραμανώλας από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στο απέναντι κάθετο δοκάρι της εστίας του Κουρτίδη, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Στο 45’+ ο Αποστολίδης επιχείρησε σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Εθνικού, για να γίνει το 1-0.

Στο 54′ ο Τριανταφύλλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό.

Στο 60′ ο Κατσαμάγκας έκανε το σουτ όμως η μπάλα τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι των Κορινιωτών.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 75′ όταν ο Σιδηρόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Καμπερίδη κι αυτός με πλασέ νίκησε τον Σέφα, χαρίζοντας το “τρίποντο” στην ομάδα του.


Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Στ. Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Σέφα, Πολυχρονιάδης, Ταγκαλίδης, Νταντίνης, Πολυτίδης, Αποστολίδης, Πιατίδης, Σκαμπαρδώνης, Καραμανώλας (45′ Αρσένης), Μυστρίδης, Τζουκάν.
Εθνικός Κατερίνης: Κουρτίδης, Αλσέλα, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Μυστρίδης, Γεμενετζίδης, Κατσαμάγκας (71′ Παπαδόπουλος), Ε. Tσικαδέρης (57′ Σιδηρόπουλος), Σκαμαγκάς, Καμπερίδης, Τριανταφύλλου (70′ Τσαταλμπάς).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This