Επιλογή Σελίδας

Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κυπαρίσση που πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 33 λεπτά, ο πρωτοπόρος Εθνικός Νέου Κεραμιδίου κέρδισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Κολινδρού και αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Βατανιακό σε πέντε βαθμούς, εκμεταλλευόμενος το “στραβοπάτημα” των Βατανιωτών. Έτσι, μετά από 19 αγωνιστικές οι Κεραμιδιώτες έχουν 54 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση Κολινδρού έμεινε στους 36 βαθμούς και στην 4η θέση, έχοντας όμως την Ακαδημία Πλαταμώνα σε απόσταση “αναπνοής” με 35 βαθμούς.

ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ

Η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4′ με τον Κυπαρίσση ενώ στο 11′ ο παίκτης των φιλοξενούμενων βρήκε εκ νέου το… δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 0-2.

Στο 36′ έγινε το 0-3 για τον Εθνικό, με το τρίτο γκολ του Κυπαρίσση.

Η Αναγέννηση Κολινδρού προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δοκάρι στο 42′ σε κεφαλιά του Μαντζουράκη.

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ

Στο β’ μέρος τα “τσακάλια” μείωσαν σε 1-3 στο 60′ με κεφαλιά του Κοσμίδη και στο 65′ ο Παρδάλης με σουτ έκανε το 2-3.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ με τους Μαντζουράκη, Γκουνταμάνη και Κοσμίδη, ενώ η ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είχε τις δικές τις καλές στιγμές να “τελειώσει” το ματς και πάλι με τον Κυπαρίσση, με το 2-3 να διατηρείται μέχρι το τέλος.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Βασιλειάδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ-ΑΡΧΗΓΟΙ

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Πάνου (46′ Σεμιτσίδης), Πασχόπουλος, Αβραάμ, Κοσμίδης, Σκέντος (75′ Τραούδας), Χνούδας (70′ Σεραφειμίδης), Παρδάλης, Μπουρανής, Αντ. Ανδρεάκος (50′ Γκουνταμάνης), Δ. Ανδρεάκος, Ματζουράκης.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Λαφατζής, Τσιτλακίδης, Φ. Κόλα, Τερζής, Παπάς, Λ. Κόλα, Κυπαρίσσης, Π. Γιαζιτζόγλου, Σαββίδης (65′ Μητράκας), Χατζηδίμπας, Σ. Γιαζιτζόγλου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This