Επιλογή Σελίδας

Νίκη με 1-0 επί της μέχρι χτες δεύτερης 25ης Μαρτίου πέτυχε ο Νέος Παμβριακός, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα της Βρίας έφτασε τους 18 βαθμούς και παραμένει στη 12η θέση του πίνακα, στο -2 από τον 11ο Εθνικό Νέας Τραπεζούντας και στο -4 από το 10ο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 38 βαθμούς και απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τον πρωτοπόρο Πυδναϊκό.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 45′ ο Δ. Τσάτσος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, και αφού απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι στο 85′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού όμως ο τερματοφύλακας Αποστολόπουλος νίκησε τον Τάσο που ανέλαβε την εκτέλεση με το 1-0 να παραμένει.

Στο 67′ αποβλήθηκε ο προπονητής της 25ης Μαρτίου από τον διαιτητή Λαφατζή ενώ στο 90′ Χασάπης και Μαλλιώρας αποχώρησαν τραυματίες με την ομάδα της Κατερίνης να ολοκληρώνει το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Κουκιώτη και Ντατσιόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβριακός: Ι.Β. Αποστολόπουλος, Ι.Β. Αποστολόπουλος, Ν. Στραβογιάννης (32’ Δ. Τσάτσος), Χασιάκης, Βαρμάζης, Καραμέλιος, Ρ.Π. Στραβογιάννης (46’ Σταλίκας), Ν. Στραβογιάννης, Βαϊνάς, Δαλάκας, Δ. Τσάτσος.

ΑΜΣ 25ης Μαρτίου: Ξενόπουλος, Καραμπουλάκης (34’ λ.τ. Βαλτασάρης), Παυλίδης, Κατσιμπούρας, Τσιντώτας, Jucan (79’ Πατσιοδήμος), Τσιαμπέρας (34’ λ.τ. Μαλιώρας), Χασάπης, Τάσο, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης (58’ Βαρμάζης).


 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This