Επιλογή Σελίδας

Ο Αρχέλαος ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Εδεσσαϊκή, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΠΕΜ.

Τα αγόρια του Παναγιώτη Στούπα παλεψαν, σε έναν αμφίρροπο αγώνα με πέντε αμφιρροπα σετ και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στα σετ με 2-0, άγγιξαν την ανατροπή, αλλά τα λάθη στην επίθεση στους τελευταίους πέντε πόντους του tie break, δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν.

Κακό ξεκίνημα, για τον Αρχέλαο, στο πρώτο σετ, με την Εδεσσαϊκή να παίρνει διαφορά στο σκορ από νωρίς και τη φιλοξενούμενη ομάδα να αντιδρά, να μειώνει τη διαφορά, αλλά να μην καταφέρνει να πάρει το σετ.

Αντίστροφη η εικόνα του δεύτερου σετ, με τον Αρχέλαο αυτήν τη φορά να παίρνει το προβάδισμα στο ξεκίνημα και να το διατηρεί μέχρι και τους τελευταίους πόντους του σετ, αλλά η έλλειψη ψυχραιμίας δεν του επέτρεψε να το κατακτήσει.

Στο τρίτο και στο τέταρτο σετ η ομάδα της Κατερίνης πήρε το προβάδισμα από την αρχή, δεν εμφάνισε την απαιτούμενη υπομονή, ώστε να τα τελειώσει εύκολα, αλλά παρουσίασε την απαιτούμενη ψυχραιμία στο νήμα και έτσι ισοφάρισε τον αγώνα και τον οδήγησε στο tie break.

Εκεί η Εδεσσαϊκή μπήκε πιο δυνατά, προηγήθηκε με 8-4, αλλά ο Αρχέλαος παίζοντας με υπομονή ισοφάρισε σε 10-10. Σε εκείνο το σημείο παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε καλή περιστροφή η ομάδα της Κατερίνης, δεν εκμεταλεύτηκε αυτό το πλεονέκτημα και με πέντε χαμένες επιθέσεις γνώρισε την ήττα.

Τα σετ: 25-21, 27-25, 27-29, 23-25, 15-10.

Εδεσσαϊκή ΓΕ: Χύσα, Τζαβέλας, Σιπάκης, Ράπο, Ροδοβίτης, Μίχος, Τοπαλίδης.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης (Στούπας): Μαυρομάτης, Γαλάνης, Σιώκος, Χρυσάφης, Μπλατσιώτης, Μπαρές, Χακάνι, Αντωνιάδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This