Επιλογή Σελίδας

Η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το 0-2 είναι το στοιχείο που κρατούν στο Διαγόρα Σεβαστής από τη νίκη της Κυριακής με 4-2 επί των Μαύρων Αετών Ελευθεροχωρίου που διατηρεί την ομάδα της Πιερίας στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και μάλιστα, σε συνδυασμό με τη “λευκή” ισοπαλία στο βολιώτικο ντέρμπι, έδωσε την ευκαιρία στο “συγκρότημα” του Κώστα Παπαδόπουλου να αυξήσει τη διαφορά από Ολυμπιακό και Νίκη. Σίγουρα, στο πρώτο ημίωρο η εικόνα των πρωτοπόρων δεν ήταν η δέουσα, όμως στη συνέχεια οι “πράσινοι” ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση που τους κράτησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δύσκολα όμως δεν έχουν περάσει για το Διαγόρα, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕ Καραϊσκάκης και τον Απόλλωνα Λάρισας (που πέρασε δεύτερος στη βαθμολογία, ένα βαθμό πίσω από το σωματείο της Πιερίας) εκτός και τη Νίκη Βόλου εντός, πριν κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος με ταξίδι στη Φιλιππιάδα και παιχνίδι με τον τοπικό Εθνικό.

Στα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Τετάρτης θα φανεί πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Τερζή που αποχώρησε στο 10′ της κυριακάτικης αναμέτρησης με χτύπημα στον αστράγαλο. Εν όψει του επερχόμενου αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Κώστας Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Τσιώμη που εντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα αναρρώνοντας από μικροεπέμβαση στα δάκτυλα των ποδιών ενώ και ο Τσαγκαράκης επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του από κίτρινες κάρτες. Έτσι, αν εξαιρεθεί το ερωτηματικό όσον αφορά στον Τερζή, σίγουρη απουσία για το Διαγόρα είναι μόνο αυτή του μακροχρόνια τραυματία Βασιλειάδη.

Την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα έχουν ρεπό με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής να ξεκινάει την Τετάρτη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This