Επιλογή Σελίδας



Του Γιάννη Δημητρέλλου

Ο Τάισον Φιούρι ποτέ του δεν είχε μια ήρεμη και προβλέψιμη ζωή. Ζώντας μια παράξενη εφηβεία μέσα στη νομαδικού χαρακτήρα φυλή των Irish Travelers, είδε τον πατέρα και προπονητή του, Τζον Φιούρι, να βγάζει το μάτι (!) ενός συντοπίτη του, ύστερα από μια ολέθρια μάχη στον δρόμο. Προηγουμένως, ο έφηβος Φιούρι είχε δει τη μικρή αδελφή του, Ραμόνα, να πεθαίνει, 10 μέρες μετά τη γέννηση της. Έμαθε να εκφράζει πόνο, οργή και κάθε άλλο εκκωφαντικό συναίσθημα, μέσα στο πυγμαχικό ρινγκ.

Ο Βρετανός πρωταθλητής Βαρέων Βαρών, με ρεκόρ 20 νοκ άουτ σε 30 αναμετρήσεις (29 νίκες/1 ισοπαλία), λίγο πριν κλείσει τα 32 χρόνια, έχει ζήσει μια ζωή με τέρμα τα γκάζια στο ρινγκ κι εκτός αυτού. Ο εθισμός στο αλκοόλ και τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε κατά καιρούς ήταν παραφωνίες μιας πορείας που μοιάζει με ατέλειωτο heavy metal solo. Η διατροφική προετοιμασία του Τάισον για την αναμέτρηση με τον Ντεόντε Γουάιλντερ είναι από μόνη της μια επική ιστορία, που κάνει τους διατροφολόγους του πλανήτη να σκίζουν τα πτυχία τους, που προκαλεί τρόμο, κυρίως σε όσους αποστρέφονται το κρέας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

This will be a battle of who got the biggest balls ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyson Fury (@gypsyking101) στις

Ο σύμβουλος διατροφής Τζορτζ Λόκχαρτ μετέτρεψε το κάθε πιάτο του Φιούρι σε μια γευστική υπερπαραγωγή. Ο άνθρωπος που συνέβαλλε τα μέγιστα στην αγωνιστική εκτόξευση του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα 6 γευμάτων κάθε μέρα, στο οποίο την τιμητική του έχει πάντα το κρέας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

THE GYPSYKING #VEGASHOMEOFTHEGYPSYKING.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyson Fury (@gypsyking101) στις

Ο Φιούρι ξεκινά κάθε μέρα τρώγοντας ένα μπολ φρούτων με ελληνικό γιαούρτι, με έμφαση στα μούρα, που του παρέχουν αντιοξειδωτικά στοιχεία, χρήσιμα για την αποκατάσταση έπειτα από κάθε προπόνηση. Τουλάχιστον ένα γεύμα του περιλαμβάνει φιλέτο σολομού, ακόμα ένα καθημερινό γεύμα έχει πικάντικο κρέας με κάρυ, ενώ δυο φορές τη μέρα ο Φιούρι απολαμβάνει ένα πιάτο τύπου Τζαμπαλάγια, μια συνταγή που περιλαμβάνει κρέας και ψάρι μαγειρεμένα με λαχανικά.

Πετυχαίνει άραγε αυτή η διατροφή; Ο Λόκχαρτ επιβεβαιώνει: “Θέλω να μην έχει κανένα κίνητρο για να ‘κλέψει’ στο πρόγραμμά του. Πολύς κόσμος πιστεύει ότι το υγιεινό φαγητό δεν είναι νόστιμο. Αλλά εγώ βλέπω ότι δεν πεινάει ποτέ, δεν έχει λιγούρες, γιατί η δίαιτά του είναι πολύπλευρη και ενδιαφέρουσα”. O ‘Gypsy King’ Φιούρι, ακόμα και στο πρόγραμμα της διατροφής του, δεν είναι καθόλου βαρετός τύπος.

Πηγή: Contra

Pin It on Pinterest

Shares
Share This