Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Απόψε ξεκινά η έκτη και τελευταία αγωνιστική του Champions League με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στον πρώτο όμιλο, μετά τη δεύτερη ισοπαλία (2-2) ανάμεσα στην Paris St.Germain και την Arsenal που έδωσε στους Παριζιάνους την πρώτη θέση, η ομάδα του Unai Emery υποδέχεται τη Ludogorets με στόχο να σφραγίσει την πρωτιά.

Paris Saint-Germain – PFC Ludogorets Razgrad     @ Parc des Princes, Paris
Group A
1ος Γύρος:  1-3  (16′ Natanael / 41′ Matuidi,  56′ 60′ Cavani)
Τυπική διαδικασία βάσει δυναμικότητας και ποιότητας των δύο ομάδων, η αποψινή αναμέτρηση στο Parc des Princes του Παρισιού. Η ισοπαλία με περισσότερα γκολ (2-2 εκτός έναντι 1-1 εντός) απέναντι στην Arsenal, έδωσε τη δυνατότητα στην Paris St.Germain να κρατά στα χέρια της την πρωτιά, με μια απλή νίκη.

Είναι δεδομένο πως δεν γίνεται λόγος για το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, μιας και οτιδήποτε εκτός του άσου θα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εκπλήξεις παγκοσμίως. Στοιχηματικά ωστόσο, το ματς κρύβει παγίδες καθώς θα κριθεί ανάλογα με τα κέφια των γηπεδούχων.

Νίκη με μεγάλη διαφορά και ενδεχομένως εκατέρωθεν γκολ, ή νίκη και διαχείριση της κούρασης δεδομένων των πολλών υποχρεώσεων των Παριζιάνων; Εμείς ποντάρουμε στο δεύτερο με νίκη χωρίς να δεχτούν γκολ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
U,E,F,A, – Champions League (Group A)
21:45 Paris St.Germain – Ludogorets 1 & No Goal (1.83) 2-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This