Επιλογή Σελίδας



Δελτίο τύπου για την εκτός έδρας ήττα από τον Αιγινιακό με 88-60, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, εξέδωσε ο Βαφύρας.

Το κείμενο:

“Ηττήθηκαν οι άνδρες μας το Σάββατο το απόγευμα στο Αιγίνιο στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον τοπικό Αιγινιακό. Το σκορ του παιχνιδιού 88-60. Ήταν ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν με την παρουσία τους την βαθμολογική τους θέση. Ο μεν Αιγινιακός στην 6η ο δε Βαφύρας μας στην 12η θέση του πρωταθλήματος.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δυστυχώς (και) σε αυτό το παιχνίδι ήταν κακή από την αρχή. Τα αμυντικά ριμπάουντ που χάθηκαν έδωσαν πολλές δεύτερες ευκαιρίες στους παίκτες του Αιγινιακού, που σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, ήταν τα στοιχεία που τους έδωσαν με διαφορά το προβάδισμα από νωρίς.

Οι παίκτες μας (πέρα από τις απουσίες) προσπάθησαν κατά διαστήματα να επανέλθουν στο παιχνίδι, αλλά χωρίς διάρκεια άρα και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι η διαφορά από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο συνέχισε να ανοίγει, για να φτάσει στο τελικό 88-60.

Διαιτητές: Ντόγκας – Γιανκίδης.

Δεκάλεπτα: 18-8, 36-24, 61-43, 88-60.

Αιγινιακός (Λοτζανιώτης): Αργυρόπουλος 19 (4), Κοιλιάς 4, Καλαβρινός, Στάμος Κ.Β. 21 (2), Στάμος Κ.Α. 12, Γιουμούκης 14 (1), Βουλτσίδης 18 (2), Βουτσακόπουλος, Μελίδης.

Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Ζιώγας, Τζιόλης, Ευαγγελόπουλος 9 (2), Γερονάτσιος, Μπατζάκης 3 (1), Λαγαμτζής 8, Σιώκας 2, Τσιμήτρης 4, Ντακαρέλας, Στεφανίδης 34 (1), Παπακώστας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This