Επιλογή Σελίδας

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ΑΕ Καρίτσας, Ιωάννης Ράντος, παίρνει.. τη σκυτάλη από τον αντίστοιχο του Πιερικού, Στέφανο Γουναρίδη (πριν δύο αγωνιστικές) και πραγματοποιεί την “Απόκρουση της Χρονιάς” Νο2, στη Γ’ εθνική κατηγορία, στην αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη (19η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο). 

Πιο συγκεκριμένα, ο πορτιέρο, με καταγωγή από τον Λόφο Πιερίας, σε αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ του Χαρτσιά του Πιερικού στο πρώτο ημίχρονο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, “ίπταται” πάνω από την οριζόντια δοκό και αποτρέπει το… μοιραίο, σε μια καθοριστική απόκρουση υψηλού βαθμού δυσκολίας και δεξιοτήτων, με τον ήλιο αντίπαλο και περιορισμένη ορατότητα.
Είναι άγνωστο αν ο Ιωάννης Ράντος -που, by the way, πέρασε και από τον Πιερικό- θα φτάσει ή θα ξεπεράσει τον πατέρα του, Αλέκο Ράντο, στο μέλλον -που διέπρεψε στην ίδια θέση στον Πιερικό, στον Ολυμπιακό Πειραιά και σε άλλες ομάδες-. Είναι σχεδόν βέβαιο, πάντως, ότι με τέτοιες εμφανίσεις, έχει κάνει την αρχή και η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This