Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι Διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 20ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:00.

Στον Παλαμά, όπου ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Παλαμά, άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Στυλιανός Λεωνίδας με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Λεωνίδα και Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο από τα Τρίκαλα και παρατηρητή τον Χρήστο Καλιακούδα από την Φθιώτιδα.

Στο Βατάν, όπου θα αναμετρηθούν η Καρίτσα με τα Σέλλανα, διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος με βοηθούς τους Στάυρο Χρυσαΐδη και Ηλία Κώστογλου από την Χαλκιδική, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κουζάκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Τέλος, στην Αταλάντη και στον αγώνα του Δία Δίου με την Αταλάντη, ορίστηκε να διευθύνει ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από τον Πειραιά με βοηθούς τους Τιμολέοντα Γεωργακόπουλο από τον Πειραιά και Παύλο Παπαδόπουλο από το Κιλκίς, με παρατηρητή τον Παναγιώτη Κούτουλα από την Βοιωτία.

Αναλυτικά:

Screenshot_1

Pin It on Pinterest

Shares
Share This