Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Μεγάλες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών αγώνων του Coupe de France, με τα μάτια να είναι στραμμένα στο derby Olympique μεταξύ της Olympique Lyonnais και της Olympique de Marseille. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Dijon FCO – Paris Saint-Germain

Δια πυρός και σιδήρου η πρόκριση των Dijonnais από τη φάση των 16, αφού κατάφερε μόλις στο 120+1′ να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση επί της ερασιτεχνικής Limonest, παρά το γεγονός ότι έπαιξε με βασικούς. Υποδέχεται την πανίσχυρη Paris St.Germain την οποία είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο για το πρωτάθλημα (2-1) τη μοναδική έως τώρα εκτός έδρας νίκη της πρωτοπόρου. Από την πλευρά της, η ομάδα του Thomas Tuchel παρατάσσεται -και απόψε- με αρκετές απουσίες στο αμυντικό κομμάτι (συν τον Neymar), ωστόσο έχει συνηθίσει να παίζει έτσι τον τελευταίο καιρό. Η ήττα της από τους αποψινούς γηπεδούχος δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον και γι’ αυτό το λόγο θεωρώ ότι δεν θα της χαριστούν. Περιμένω ένα διπλό με πλούσια εικόνα και γκολ.

Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille

Πρόωρος τελικός ή καλύτερα ημιτελικός (βάσει παρουσίας της Paris St.Germain) θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί αυτό το Olimpico της Γαλλίας. Νίκη για τη Lyon με 2-1 στον πρώτο γύρο σε ένα συναρπαστικό ματς, όπως αναμένεται και το σημερινό. Δύο βασικές απουσίες στην άμυνα (Caleta-Car, Amavi) για τη Lyon, δύο στην επιθετική γραμμή (Benedetto, Radonjic) για τη φιλοξενούμενη Marseille, ωστόσο πρωταρχικό ρόλο απόψε θα παίξει το κίνητρο και ο εγωισμός. Στο πρωτάθλημα, πολύτιμο έδαφος έχει χάσει η Lyon με 8β. διαφορά από την 3η θέση (που δίνει εισιτήριο για το Champions League), ενώ αντίθετα αήττητο 16 αγώνων για τη Marseille σε όλες τις διοργανώσεις και τις έδρες. Σούπερ και οι δύο ομάδες επιθετικά, με κενά αμυντικά έχουν τύχη τα γκολ και στις δύο εστίες.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France – 1/4 de Finale
19:30 Dijon FCO – Paris St.Germain 2 & Over 2.5 Goals (1.72) 1-6 FT
22:05 Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille Goal/Goal (1.65)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This