Επιλογή Σελίδας



Bonjour!

Πέφτει απόψε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Coupe de France, με τη μοναδική ερασιτεχνική ομάδα Epinal να υποδέχεται τη Saint-Etienne. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

SAS Epinal – AS Saint-Etienne

Τι ισχύει: Φάση των «8», μονά παιχνίδια. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο εξασφαλίζει μια θέση στο Europa League της ερχόμενης σεζόν.

* Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο “Stade Marcel Picot”, έδρα της Nancy (ομάδας της Ligue 2), χωρητικότητας 20.087.

* Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 1996/97 για τη Ligue 2, σημειώνοντας μία νίκη η καθεμία στην έδρα της (3-0 για τη Saint-Etienne στις 18/9/1996 και 2-1 για την Epinal στις 12/3/1997).

H Epinal της Νational 2 κατηγορίας πέτυχε το «θαύμα» στον προηγούμενο γύρο του θεσμού αποκλείοντας την 4η της Ligue 1, Lille. Αν η πρόκριση έκανε αίσθηση, ο τρόπος έκανε θραύση. Παρ’ ότι έμεινε πίσω στο σκορ από το 8’, δεν τα παράτησε κι έκανε την ανατροπή (54’, 61’) φτάνοντας στο τελικό 2-1.

Από την άλλη πλευρά η St.Etienne πήρε πανηγυρική όσο και επιβλητική πρόκριση στον προηγούμενο γύρο, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Μονακό. Το νικητήριο γκολ ο 1ος σκόρερ Bouanga από το 1ο ημίχρονο. Αυτή ήταν και η τελευταία νίκη εδώ και 2 εβδομάδες. Τρίτη σερί ήττα την Κυριακή στο πρωτάθλημα από τη Montpellier (1-0), δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, έστω κι αν έπαιξε με παίκτη περισσότερο από το 40’.

Ντεφορμέ και με απουσίες η ποιοτικότερη St.Etienne αλλά και η Epinal θα διεκδικήσεις τις όποιες πιθανότητες για πρόκριση. Με τέτοια διαφορά ποιότητας και το goal/goal τόσο χαμηλά, είναι μια στοιχηματική πρόκληση.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France – 1/4 de Finale
22:00 SAS Epinal – AS Saint-Etienne Goal/Goal (1.83) 1-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This