Επιλογή Σελίδας

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ομοψυχίας και αλληλεγγύης διεξήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής (14/2 – 15:00) ο αγώνας-ύμνος της ζωής και του ποδοσφαίρου ανάμεσα στους βετεράνους ποδοσφαιριστές του Πιερικού και την ομάδα φίλων του συνδέσμου ΑΕΚ Κατερίνης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Μυρτώς.

Η γενναία μαχήτρια που αποτελεί παράδειγμα ψυχικής δύναμης και αγάπης για τη ζωή βρέθηκε σήμερα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης μας και πλήθος πολιτών έδωσε το παρών στις εξέδρες του σταδίου, αγκαλιάζοντας με αυτό τον τρόπο την υπέροχη πρωτοβουλία των διοργανωτών. 

Στον αγωνιστικό χώρο, νικητές του παιχνιδιού αναδείχθηκαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού επικρατώντας με 5-1 απέναντι στην ομάδα των φίλων της ΑΕΚ.

Διαιτητής του φιλανθρωπικού αγώνα ήταν ο  Γεώργιος Βρέσκας με βοηθούς τον Αναστάσιο Γιαμούζη και τον Ιωάννη Στύλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παλαίμαχοι ΣΦΚ Πιερικός: (Παρουσιάδης – Σκέντος): Μύθημης, Βαρβούτης, Μποταΐτης, Κωνσταντινίδης, Πεΐδης, Παπαβασιλείου, Γιώτσας, Βελώνης, Μαυρίδης, Φωτιάδης, Μητράκας.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Αποστολίδης, Ευθυμιάδης, Τσιμόπουλος, Τζιόκας, Παπαδόπουλος, Μπιτόπουλος, Μπατσαράς, Κουλκουδίνας, Μυρωτής, Καραγκιοζίδης, Σαμαράς, ΠΑπακωνσταντίνου, Ελευθεριάδης.

ΣΦ ΑΕΚ Πιερίας (Ζιώγας): Πατρής, Μπατσαράς, Αδαμόπουλος, Αλία, Πολυχρονιάδης, Σαράφογλου, Σαββίδης, Ταφραλής, Μάνης, Μακρίδης.
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Τσαρούχας, Καλαμαράς, Περιστερόπουλος, Χρυσίδης, Μανουτσόπουλος, Μελιόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπεκιαρόπουλος, Χαρισόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This